М'яч футбольний Winner Fair Play

КОД ТОВАРУ: 94917
  • М'яч футбольний Winner Fair Play
М'яч футбольний Winner Fair Play
Матеріал зовнішнього покриття: натуральна шкіра. Матеріал камери: бутил. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68,5-69,5 см. Вага: 420-445 м Колір: чорно-білий.
Winner
КУПИТИ
ЦІНА:
1 209 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 161 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
W-FairPlay
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

У футболі любитель або професіонал, при заняттях хобі або безпосередньо роботою, керується чітким вибором головного атрибута - футбольного м'яча, а такий м'яч як М'яч футбольний Winner Fair Play не залишить байдужим жодного, ні іншого. Його чудову якість забезпечить довгу службу, так як верхній шар покриває натуральна шкіра, що також дає перевагу проводити тренування і гри не тільки в залі, але і на штучній або справжньою траві, щебені, асфальті. Ще за якість м'яча відповідають два проклеєних шару підкладки і бутилова камера.

 

особливості:

- м'яч з натуральної шкіри перевершить всі Ваші очікування;

- ручний пошивши при з'єднанні панелей.

 

М'яч футбольний Winner Fair Play - поєднання тріумфу і надійності!

 

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: натуральна шкіра;

Матеріал камери: бутил;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68,5-69,5 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: чорно-білий.

 

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Fair Play купити за вигідною ціною 1 209 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Winner в онлайн магазині Терра Спорт
М'яч футбольний Winner Fair Play

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Fair Play"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч футбольний Winner Fair Play буде Вашим першим кроком. В « Футбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч футбольний Select Numero 10 Fifa Approved, білий (5703543089659) , М'яч футбольний Select Numero 10 Fifa Approved, білий (5703543089659) і М'яч футбольний Select Numero 10 Fifa Approved, білий (5703543089659) від знаменитих світових виробників 392 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн