М'яч футбольний Winner Diamond

КОД ТОВАРУ: 94932
  • М'яч футбольний Winner Diamond
М'яч футбольний Winner Diamond
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра (ПВХ + верхній шар PU). Матеріал камери: латексна. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68-70 см. Вага: 420-445 м Колір: білий з додаванням чорно-жовтого.
Winner
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
809 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 108 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
W-Diamond
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч футбольний Winner Diamond призначений для тренувальних ігор різнорівневих команд або просто для любителів активного відпочинку. Завдяки своїй відмінній якості, ігри можна проводити в залі і на відкритому полі з натуральної або синтетичної травою, незважаючи на погодні умови. Верхній шар із синтетичної шкіри, яка не відступає натуральної, по своїй зносостійкості і міцності. Є чотири підкладкових шару тканини з бавовни, які контролюють правильний відскік м'яча, а також латексна камера, що також відповідає за ефективність м'яча, при ударах по ньому.

особливості:

- панелі між собою зшиті вручну;

- ідеальне співвідношення ціни-якості;

- стильний дизайн.

М'яч футбольний Winner Diamond - досягну більшого!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра (ПВХ + верхній шар PU);

Матеріал камери: латексна;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68-70 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: білий з додаванням чорно-жовтого.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Diamond підібрати і купити за реальною ціною 809 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Футбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Winner в електронному магазині Terra Sport
М'яч футбольний Winner Diamond

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Diamond"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч футбольний Winner Diamond допоможе почати легко. В « Футбольні м'ячі » є все, що Вам знадобиться. Футбольні м'ячі обрадує Вас своєю надійністю. М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний , М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний і М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний від кращих світових постачальників 392 Ви зможете знайти в нашій лінійці Футбольні м'ячі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн