М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved

КОД ТОВАРУ: 94908
  • М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved
М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved
Матеріал зовнішнього покриття: PU шкіра + 2 шари полівінілхлориду. Матеріал камери: латексна, безшовна. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68,5-69,5 см. Вага: 420-445 м Колір: білий з додаванням чорних логотипів.
Winner
КУПИТИ
ЦІНА:
1 425 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
W-Brilliant
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбол - гра мільйонів, тому у кожного поважаючого себе людину, в основному у сильної статі, зобов'язаний бути М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved. Крім того, що він схвалений Міжнародною федерацією футболу і має офіційну маркування FIFA Approved, ще він виготовлений з якісних матеріалів. Верхній шар з PU шкіри з подвійним покриттям полівінілхлориду, що забезпечує можливість проводити тренування і гри не тільки в залі, але і на відкритому полі. Також за якість м'яча відповідають чотири шари підкладки, один з яких зроблений за технологією Soft Touch, що надає м'ячу додатковий функціонал і ефективність при ударах.

особливості:

- м'яч, за всіма своїми параметрами, якісний і надійний;

- прошитий крученої ниткою з водовідштовхувального матеріалу;

- виглядає стильно, має офіційну маркування FIFA Approved.

М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved - знайди свій діамант!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: PU шкіра + 2 шари полівінілхлориду;

Матеріал камери: латексна, безшовна;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68,5-69,5 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: білий з додаванням чорних логотипів.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved купити за вигідною ціною 1 425 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Футбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Winner в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч футбольний Winner Brilliant FIFA Approved буде Вашим першим кроком. В « Футбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч футбольний Select Dynamic рожевий № 5 , М'яч футбольний Select Dynamic рожевий № 5 і М'яч футбольний Select Dynamic рожевий № 5 від знаменитих світових виробників 392 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн