М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15

КОД ТОВАРУ: 93161
  • М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15
М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15
Тип м'яча: футбольний. Матеріал покришки: штучна шкіра. Матеріал камери: бутил. Колір: чорний з помаранчевим і сірим. Розмір м'яча: 5.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
435 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
WTE8302XB05
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15 відповідає всім вимогам, що пред'являються до традиційних футбольним м'ячам, а продуманість його конструкції і якість матеріалів дозволяє розраховувати на тривалий термін його служби. Покришка м'яча зроблена з синтетичної шкіри і традиційно складається з декількох зшитих машинним способом панелей. Матеріал камери: бутил. М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15 зроблений в оригінальній колірній гамі, що поєднує чорний, помаранчевий і сірий кольори. Логотип виробника Wilson, а також найменування колекції Black OPS, нанесені на чорний фон, надають дизайну м'яча ексклюзивність. Він стане відмінним подарунком справжньому любителю футболу будь-якого рівня підготовки.

Особливості м'яча:
- футбольний;
- зроблений за традиційними лекалами;
- відмінний дизайн;
- якісний;
- покришка зроблена з синтетичної шкіри;
- бутилова камера.

М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15 - традиційне якість, відмінний стиль!

Характеристики:
Тип м'яча: футбольний;
Матеріал покришки: штучна шкіра;
Матеріал камери: бутил;
Колір: чорний з помаранчевим і сірим;
Розмір м'яча: 5.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.

М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15 вибрати за доступною вартості 435 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Wilson в каталозі магазина Terrasport
М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно хотіли зайнятися спортом? М'яч футбольний Wilson Black OPS SZ5 SS15 - це Ваш перший крок. В « Футбольні м'ячі » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю оригінальністю. М'яч футбольний Velo , М'яч футбольний Velo і М'яч футбольний Velo від кращих світових виробників 392 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн