М'яч футбольний Umbro Cord

КОД ТОВАРУ: 80632
  • М'яч футбольний Umbro Cord
М'яч футбольний Umbro Cord
Тип з'єднання панелей: ручна зшивання. Конструкція: 32 панелі. Матеріал зовнішній: синтетична шкіра. Внутрішнє покриття: тканинна матерія. Кількість підкладкових шарів: 5. Камера: бутил. Розмір: 5. Тип: всепогодний.
Umbro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
UM11C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбольний м'яч Umbro Cord має за стандартом конструкцію що складається з 32 панелей, зшитий вручну. Особливістю даного м'яча є те, що з ним можна побігати в будь-яку погоду на вулиці, а також використовувати в закритих приміщеннях. Розмір м'яча - п'ятий - є стандартом, який офіційно прийнятий на змаганнях FIFA. Має 5 підкладкових шарів, що виступає гарантією його довговічності і правильності форми.

Особливості м'яча:
- підходить для будь-якої погоди;
- правильний відскік.

Футбольний м'яч Umbro Cord - з тобою за любої погоди!

Характеристики:
Тип з'єднання панелей: ручна зшивання.
Конструкція: 32 панелі.
Матеріал зовнішній: синтетична шкіра.
Внутрішнє покриття: тканинна матерія.
Кількість підкладкових шарів: 5.
Камера: бутил.
Розмір: 5.
Тип: всепогодний.

Виробник: Umbro (Англія).
Сьогодні компанія Umbro одягає збірну футбольну команду Англії, але починалося все в далекому 1920 році. Прославитися торгової марки Umbro вдалося завдяки бутсам, випущеним в 1985 році. А симпатію не тільки спортсменів, але і простого народу марка завоювала завдяки нейлоновим шортів, які стали головною тенденцією в моді 80-90-х років. Якісну, комфортну, престижну одяг марки Umbro сьогодні можна знайти на прилавках 100 країн.


М'яч футбольний Umbro Cord підібрати і купити за реальною ціною 1 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Футбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Umbro в електронному магазині Terra Sport
М'яч футбольний Umbro Cord

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Umbro Cord"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч футбольний Umbro Cord допоможе почати легко. В « Футбольні м'ячі » є все, що Вам знадобиться. Футбольні м'ячі обрадує Вас своєю надійністю. М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний , М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний і М'яч футбольний Nike Strike 5 блакитний від кращих світових постачальників 392 Ви зможете знайти в нашій лінійці Футбольні м'ячі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн