М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14

КОД ТОВАРУ: 93625
  • М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14
  • М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 - Фото №2
М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14
Тип м'яча: для американського футболу. Матеріал покриття: композитна шкіра WE Leather. Колір покриття: коричневий. Колір шнурівки: білий. Система шнурівки: ACL.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 638 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 352 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Матеріал м'яча
Композитна шкіра
АРТИКУЛ
WTF1300B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 відноситься до нової колекції Wilson і є зменшеною версією м'яча офіційних розмірів. Призначений для юніорських ігор. Виготовлений він з грубої композитної шкіри WE Leather. Шнурівка м'яча зроблена за допомогою запатентованої системи ACL. Жорстка і шорстка поверхня м'яча забезпечують гравцеві хороший захоплення. Оптимальний тиск в ньому і збереження його форми забезпечено 3х-шарової повітряною камерою з посиленим каркасом.
М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 зроблений відповідно до вимог, що пред'являються до спортивного інвентарю високого класу. Його якість і ігрові характеристики дозволяють використовувати його як в професійних, так і в аматорських іграх і тренуваннях. Логотипи Wilson і TOS нагадують про традиції справжньої якості. Характеристики м'яча дозволяють розраховувати на тривалий термін його служби. Цей стильний, якісний м'яч стане прекрасним подарунком справжньому цінителю американського футболу.

Особливості м'яча:
- для американського футболу;
- зменшена версія м'яча офіційних розмірів;
- призначений для юніорських ігор;
- покриття з композитної шкіри;
- непромокальне покриття;
- оригінальне колірне рішення покриття;
- зроблений за традиційними лекалами;
- для аматорського рівня гри;
- запатентована система шнурівки ACL;
- традиційні смуги Grip Stripes;
- 3х-шарова повітряна камера;
- добре утримує форму;
- традиційний стиль.

М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 - оригінальний стиль, традиційна якість!

Характеристики:
Тип м'яча: для американського футболу;
Матеріал покриття: композитна шкіра WE Leather;
Колір покриття: коричневий;
Колір шнурівки: білий;
Система шнурівки: ACL.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 купити за вигідною ціною 2 638 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в інтернет-магазині Терраспорт
М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч для американського футболу Wilson TDY Traditional Youth Football SS14 буде Вашим першим кроком. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу здивує Вас своєю якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) , М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) і М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) від знаменитих світових виробників 4568 Ви знайдете в нашому розділі Товари для американського футболу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн