М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15

КОД ТОВАРУ: 93619
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15
Тип м'яча: для американського футболу. Матеріал покриття: гума. Тип з'єднання панелей: клеєний. Колір покриття: коричневий. Клубний логотип: New England Patriots.
Wilson
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
407 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
WTF1533XBNE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15 - знахідка для колекціонерів, які збирають м'ячі різних футбольних клубів. Він випущений в новій колекції, яка пропонує любителям американського футболу м'яч з логотипом того чи іншого знаменитого футбольного клубу. Пропонована модель м'яча відзначена логотипом американського професійного футбольного клубу New England Patriots.
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15 від офіційного відрізняється зменшеним розміром. Покриття м'яча зроблено з композитної шкіри з вираженими нерівностями, що забезпечує гравцеві хороший захоплення. М'яч незамінний для використання в рекреаційних іграх за будь-яких погодних умовах і на будь-якому ігровому полі.

Особливості м'яча:
- для американського футболу;
- міні-версія;
- покриття зроблено з гуми;
- для аматорських ігор.

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15 - офіційний м'яч NFL!

Характеристики:
Тип м'яча: для американського футболу;
Матеріал покриття: гума;
Тип з'єднання панелей: клеєний;
Колір покриття: коричневий;
Клубний логотип: New England Patriots.
Розміри м'яча: 22 см х 13 см.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 407 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football NE SS15 допоможе на шляху до мети. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу обрадує Вас високою якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 , М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 і М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 від топових світових брендів 4568 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для американського футболу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн