М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS)

КОД ТОВАРУ: 251125
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS)
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) - Фото №2
М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS)
Тип: м'яч; Вид: для американського футболу; Рівень: аматорський; Розмір: для юніорів; Покришка: композитний поліуретан.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
724 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал м'яча
Поліуретан
АРТИКУЛ
WTF1534XBWS
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) - створений спеціально для юніорів, є відмінною навчальною моделлю. Даний інвентар відрізняється оптимальними ігровими характеристиками, необхідними при освоєнні навичок гри в американський футбол. Панелі м'яча виконані із зносостійкого, міцного композитного матеріалу, який має на поверхні спеціальні поглиблення для поліпшеного зчеплення і захоплення. Представлена модель має оптимальні ігрові властивості, добре керована, з відмінною аеродинамікою.

Особливості м'яча:

  • для американського футболу;
  • для юніорів від 9 років;
  • покришка з композитного матеріалу;
  • відсутність змінного ефекту;
  • оптимальне зчеплення.

Характеристики:
Тип: м'яч;
Вид: для американського футболу;
Рівень: аматорський;
Розмір: для юніорів;
Покришка: композитний поліуретан.

Виробник: Wilson (США).
Торгова марка Wilson є одним з провідних світових спортивних брендів. Заснована компанія в Іллінойсі, штаті Чикаго в 1913 році. З 1989 року Wilson належить Amer Sports, головний офіс якої розташований в Фінляндії. Сам бренд заснований компанією Schwarzchild & Sulzberger, що займалася переробкою м'яса і створенням консервів. З причини того, що після виробництва основної продукції залишалася велика кількість відходів, у керівництва компанії виникла ідея виробництва струн для тенісних ракеток і музичних інструментів. На сьогоднішній день торгова марка Wilson виробляє широкий асортимент інвентарю, обладнання, аксесуарів для таких видів спорту як гольф, баскетбол, футбол, сквош, бадмінтон. Представництва бренду розташовані в більш ніж 100 країнах.


М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) купити за вигідною ціною 724 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в інтернет-магазині Терраспорт
М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB WS SS18 (WTF1534XBWS) буде Вашим першим кроком. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу здивує Вас своєю якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) , М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) і М'яч для американського футболу Wilson NFL Licensed Ball DL SS18 (WTF1748XBDL) від знаменитих світових виробників 4568 Ви знайдете в нашому розділі Товари для американського футболу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн