М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB)

КОД ТОВАРУ: 251119
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB)
М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB)
Тип: м'яч; Вид: для американського футболу; Рівень: аматорський; Розмір: для юніорів; Покришка: композитний поліуретан; Камера: бутил.
Wilson
КУПИТИ
ЦІНА:
966 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал м'яча
Поліуретан
АРТИКУЛ
WTF1534XBGB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB) - оригінальна, високоякісна модель, созданая спеціально для юних спортсменів, вік яких досяг 9 років. Представлений інвентар виконаний в яскравому, стильному дизайні з нанесенням фірмового логотипу. Зовнішня частина м'яча виготовлена зі спеціального композитного матеріалу, який має текстуровану поверхню для поліпшеного зчеплення. Подвійна, міцна шнурівка надійно утримує всередині бутиловий камеру, що забезпечує необхідний рівень тиску і правильну форму м'яча. Інвентар відрізняється оптимальними ігровими властивостями, в тому числі контролем і аеродинамікою.

Особливості м'яча:

  • для американського футболу;
  • для клубних тренувань і змагань;
  • покришка з композитного матеріалу;
  • бутилова камера;
  • якісна підкладка;
  • відсутність змінного ефекту;
  • оптимальне зчеплення.

Характеристики:
Тип: м'яч;
Вид: для американського футболу;
Рівень: аматорський;
Розмір: для юніорів;
Покришка: композитний поліуретан;
Камера: бутил.

Виробник: Wilson (США).
Торгова марка Wilson є одним з провідних світових спортивних брендів. Заснована компанія в Іллінойсі, штаті Чикаго в 1913 році. З 1989 року Wilson належить Amer Sports, головний офіс якої розташований в Фінляндії. Сам бренд заснований компанією Schwarzchild & Sulzberger, що займалася переробкою м'яса і створенням консервів. З причини того, що після виробництва основної продукції залишалася велика кількість відходів, у керівництва компанії виникла ідея виробництва струн для тенісних ракеток і музичних інструментів. На сьогоднішній день торгова марка Wilson виробляє широкий асортимент інвентарю, обладнання, аксесуарів для таких видів спорту як гольф, баскетбол, футбол, сквош, бадмінтон. Представництва бренду розташовані в більш ніж 100 країнах.


М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 966 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч для американського футболу Wilson NFL JR Team Logo FB GB SS18 (WTF1534XBGB) допоможе на шляху до мети. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу обрадує Вас високою якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 , М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 і М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 від топових світових брендів 4568 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для американського футболу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн