Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09

КОД ТОВАРУ: 144123
  • Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09
Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09
Колір: Срібло. Максимальний тиск: 120 psi. Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063 T6. Особливості: Легкість і ергономічність. Швидке кріплення і відстібання. Висока ефективність, великий обсяг. Т-подібна складна ручка. Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.
Green Cycle
КУПИТИ
ЦІНА:
354 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
АРТИКУЛ
PUM-84-33
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мінінасос Green Cycle GCP-09 - аксесуар, який має великий обсяг поршневий камери і ручку т-подібної форми. Така конструкція дозволяє швидко накачати шину велосипеда. Підтримується ніпель двох типів: Schrader або Presta. Модель зроблена зі сплаву алюмінію, конструкція легка і ергономічна, кріпиться на кермо байка. Насос знімається одним рухом. Деталі не деформуються з часом, колір моделі - сірий.

особливості:

·          Легкість і ергономічність;

·          Швидке кріплення і відстібання;

·          Висока ефективність, великий обсяг;

·          Т-подібна складна ручка;

·          Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.

Характеристики:

  Колір: Срібло;

  Максимальний тиск: 120 psi;

  Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063 T6.

Виробник: Green Cycle (Україна).

Компанія займається розробкою велосипедів і всіх комплектуючих до них. Виробник бореться за екологічно чисті види транспорту і всіляко покращує якість продукції. Товари мають доступну вартість, вони надійні і зручні у використанні. Продукція розрахована на довговічну експлуатацію.


Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09 купити по реально виправданою вартості 354 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Велосипедные насосы таких брендів, як наприклад: Green Cycle в інтернет каталозі Терраспорт
Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велосипедні насоси

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Насос ручної для велосипедів Green Cycle GCP-09 допоможе досягти мети. В « Велосипедні насоси » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Велосипедні насоси порадує Вас високою якістю. Насос підлоговий двокамерний GIYO GF-94TA AV / FV (260psi) (PUM-034) , Насос підлоговий двокамерний GIYO GF-94TA AV / FV (260psi) (PUM-034) і Насос підлоговий двокамерний GIYO GF-94TA AV / FV (260psi) (PUM-034) від кращих світових брендів 3904 Ви побачите в нашій категорії Велосипедні насоси . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Велосипедні насоси . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн