Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91

КОД ТОВАРУ: 144120
  • Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91
Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91
Колір: Срібло. Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063. Особливості: Легкість і ергономічність. Швидке кріплення і відстібання.   Є манометр для регулювання тиску. Т-подібна складна ручка. Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.
Giyo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
266 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
Комплектація
З манометром
АРТИКУЛ
PUM-14-78
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мінінасос Giyo GP- 91 - модель, яка не збільшить вагу велосипеда. Мінінасос легкий, зроблений з алюмінієвого сплаву з додаванням кремнію і магнію. Модель кріпиться до рами велосипеда і відстібається від неї одним рухом. Насос обладнаний манометром, що дозволяє регулювати тиск в шинах. Ручка зручної форми, ергономічна, забезпечує хорошу силу накачування. Підтримується ніпель двох типів: Schrader або Presta. Деталі не деформуються з часом.

особливості:

·          Легкість і ергономічність;

·          Швидке кріплення і відстібання;

·          Є манометр для регулювання тиску;

·          Т-подібна складна ручка;

·          Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.

Характеристики:

  Колір: Срібло;

  Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063.

Виробник: Giyo (Тайвань).

Лідер на світовому ринку з виробництва насосів для велосипедів. Компанія відповідає всім стандартам якості, продукція зручна у використанні і довговічна. Насоси легкі, мають різний розмір і принципи роботи. Цінова політика подобається більшості спортсменів і любителів велоспорту.


Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91 купити за вигідною ціною 266 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Велосипедные насосы таких виробників, як наприклад: Giyo в магазині terrasport.ua
Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велосипедні насоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос ручної для велосипедів Giyo GP-91 буде Вашим першим кроком. В « Велосипедні насоси » є все, що необхідно спортсмену. Велосипедні насоси здивує Вас своєю якістю. Мінінасос велосипедний з манометром Giyo GP-96A Al, 80 psi (PUM-024) , Мінінасос велосипедний з манометром Giyo GP-96A Al, 80 psi (PUM-024) і Мінінасос велосипедний з манометром Giyo GP-96A Al, 80 psi (PUM-024) від знаменитих світових виробників 3904 Ви знайдете в нашому розділі Велосипедні насоси . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Велосипедні насоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн