Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09

КОД ТОВАРУ: 144115
  • Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09
Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09
Колір: Срібло. Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063. Особливості: Легкість і ергономічність. Швидке кріплення і відстібання. Т-подібна складна ручка. Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.
Giyo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
199 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
PUM-14-77
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мінінасос Giyo GP-09 - невеликий і зручний аксесуар для велосипеда. Насос оснащений зручною Т-подібною ручкою, яка висувається і швидко накачує шини. Модель виконана з легкого алюмінієвого сплаву з додаванням магнію і кремнію. Насос має велику потужність, він кріпиться до рами велосипеда і швидко відстібається. Клапан перевертається під різні типи ніпелів: Schrader або Presta.

особливості:

·          Легкість і ергономічність;

·          Швидке кріплення і відстібання;

·          Т-подібна складна ручка;

·          Підтримка двох типів ніпелів Schrader і Presta.

Характеристики:

  Колір: Срібло;

  Матеріал: Алюмінієвий сплав 6063.

Виробник: Giyo (Тайвань).

Лідер на світовому ринку з виробництва насосів для велосипедів. Компанія відповідає всім стандартам якості, продукція зручна у використанні і довговічна. Насоси легкі, мають різний розмір і принципи роботи. Цінова політика подобається більшості спортсменів і любителів велоспорту.


Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09 купити за вигідною ціною 199 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Велосипедные насосы таких торгових марок, як наприклад: Giyo в інтернет-магазині Терраспорт
Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велосипедні насоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос ручної для велосипедів Giyo GP-09 буде Вашим першим кроком. В « Велосипедні насоси » є все, що необхідно спортсмену. Велосипедні насоси здивує Вас своєю якістю. Мінінасос велосипедний телескопічний Giyo GP-97A Al, 80 psi (PUM-023) , Мінінасос велосипедний телескопічний Giyo GP-97A Al, 80 psi (PUM-023) і Мінінасос велосипедний телескопічний Giyo GP-97A Al, 80 psi (PUM-023) від знаменитих світових виробників 3904 Ви знайдете в нашому розділі Велосипедні насоси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велосипедні насоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн