Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений

КОД ТОВАРУ: 83368
  • Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений
  • Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений
Особливості спальника: універсальний, може використовуватися круглий рік, анатомічна форма, невелика вага, в складеному вигляді займає мало місця. Внутрішній матеріал: 100% polyester pongee. Зовнішній матеріал: nylon DWR (water resistant). Ізоляційний шар: 100 г / м2 (1х100 г / м2). Температурний режим: + 9 / -10 С. Компресійний мішок: 15х25 / 19 см. Ширина: 85/58 см. Довжина: 215 (зріст 185) см. Вага: 0,95 кг. Колір зелений.
Trimm
КУПИТИ
ЦІНА:
3 335 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 445 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
0
Вага, кг
1
Довжина, см
215
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
001.009.0214
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Trimm Impact хороший своєю універсальністю - його можна використовувати протягом року при температурі не нижче -40 С. Завдяки використаному в ньому наповнювача Thermolite Quallo, цей спальник гарантує вам збереження оптимальної температури і комфорт.
Мішок спальний (спальник) Trimm Impact пошитий таким чином, що його можна поєднувати з іншим, точно таким же спальником, збільшуючи його обсяг. Цей спальник пошитий за стандартними лекалами і відрізняється зручністю і високою якістю. У складеному вигляді він займає дуже мало місця, а його вага становить 0,95 кг.


Особливості спальника:
- універсальний;
- може використовуватися круглий рік;
- анатомічна форма;
- невелика вага;
- в складеному вигляді займає мало місця.


Мішок спальний (спальник) Trimm Impact - якість, надійність, зручність!

Характеристики:
Внутрішній матеріал: 100% polyester pongee.
Зовнішній матеріал: nylon DWR (water resistant).
Ізоляційний шар: 100 г / м2 (1х100 г / м2).
Температурний режим: + 9 / -10 С.
Компресійний мішок: 15х25 / 19 см.
Ширина: 85/58 см.
Довжина: 215 (зріст 185) см.
Вага: 0,95 кг.
Виконання: правий.
Колір: зелений.

Виробник: Trimm (Чехія).
Цей чеський виробник пропонує широкий спектр туристичного спорядження за прийнятними цінами. Протягом багатьох років цей Trimm підтверджує високу якість своїх товарів. Цей бренд орієнтований на широку аудиторію, його продукція підійде, як любителям активного відпочинку на природі, так і професійним спортсменам. Візитівкою Trimm вважається практичність і прийнятні ціни товарів.


Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений купити за вигідною ціною 3 335 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Trimm в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Trimm Impact 185 правий зелений буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій , Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій і Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн