Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий

КОД ТОВАРУ: 83054
  • Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий
  • Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий
Особливості спальника: блискавка зліва, стандартний розмір, трехсезонний, нейлоновий зовнішній шар, утеплювач, нейлоновий внутрішній шар, полегшений, в складеному вигляді займає мало місця, зручний в поїздках / велопоходах, зшивати з іншим спальником, якісний замок-блискавка YKK, чохол з чотирма компресійними стропами, оснащений клапаном липучкою, анатомічний капюшон, утеплений воріт на липучці. Блискавка: ліва. Максимальна температура комфорту: +9 С. Мінімальна температура комфорту: +4 С. Мінімальна температура в екстремальних умовах: -7 С. НаполнітельThermolite Quallo, 100 г / м2 (1 шар). Зовнішній матеріал: 44D 260T Nylon Tactel Ripstop. Внутрішній матеріал44D 237T Nylon Tactel Taffeta. Вага: 0,95 кг. Розміри: 0,22x0,8x0,5 м.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 184 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 292 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
4
Вага, кг
1
Довжина, см
220
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
4823082700172
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett R Left стандартного розміру ідеально підходить для різного роду похідних умов. Він легкий, необ'ємний, дуже практичний. У ньому ваш відпочинок буде по-справжньому комфортним - і зовнішній і внутрішній його шари мають гарну повітропроникністю, створюючи оптимальний для тіла мікроклімат. Найбільше спальник призначений для використання навесні, влітку і восени.


Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett R Left оснащений якісною фурнітурою, а обробка його швів відрізняється міцністю і акуратністю. Анатомічної форми капюшон з утепленим коміром оптимально прилягає до голови, захищаючи від холодного повітря. Перевага цього спальника полягає також у тому, що він зшивати зі спальником такого ж типу. Він необтяжливий в дорозі, так як дуже мало важить і в складеному вигляді необ'емен.

Особливості спальника:
- блискавка зліва;
- стандартний розмір;
- трехсезонний;
- нейлоновий зовнішній шар;
- утеплювач;
- нейлоновий внутрішній шар;
- полегшений;
- в складеному вигляді займає мало місця;
- зручний в поїздках / велопоходах;
- зшивати з іншим спальником;
- якісний замок-блискавка YKK;
- чохол з чотирма компресійними стропами;
- оснащений клапаном липучкою;
- анатомічний капюшон;
- утеплений воріт на липучці.


Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett R Left - легкий, комфортний, зручний!

Характеристики:
Блискавка: ліва.

Максимальна температура комфорту: +9 С.
Мінімальна температура комфорту: +4 С.
Мінімальна температура в екстремальних умовах: -7 С.
Наповнювач: Thermolite Quallo, 100 г / м2 (1 шар).
Зовнішній матеріал: 44D 260T Nylon Tactel Ripstop.
Внутрішній матеріал: 44D 237T Nylon Tactel Taffeta.
Вага: 0,95 кг.
Розміри: 0,22x0,8x0,5 м.


Виробник: Red Point (Україна).

Red Point - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий купити по які завищеною вартістю 2 184 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких брендів, як наприклад: RedPoint в каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) трехсезонний Red Point Corbett лівий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий , Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий і Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий від знаменитих світових виробників 1155 Ви зможете побачити в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн