Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі

КОД ТОВАРУ: 83861
  • Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі
Тип: кокон. Максимальна температура комфорту: +9 ° C. Мінімальна температура комфорту: +5 ° C. Мінімальна температура в екстремальних умовах: -9 ° C. Наповнювач: Thermicfibre 6 (1 шар), 100 (1x100) г / м2. Зовнішній матеріал: Polyester Ripstop DWR. Внутрішній матеріал: Polyester Soft. Вага: 950 г. Розміри: 185x55 см. Габарити в складеному вигляді: 15x28 / 18 см. Блискавка: двостороння. Комплект поставки: спальник, петлі для підвішування, компресійна упаковка.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 597 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 213 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
5
Вага, кг
1
Довжина, см
185
Ширина, см
55
АРТИКУЛ
PNG 2116.185-kh R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Pinguin Tramp 185 - ультралегкий спальний мішок, який використовують в міжсезоння. Даний спальник відмінно підходить як для трекінгу, так і для туристичних і гірських походів, а також альпінізму.
Спальник має анатомічну форму "кокон", таким чином зберігає багато тепла. Плюсом даного спального мішка є те, що його зовнішня тканина Ripstop инфильтрирована водовідштовхувальним просоченням, завдяки чому створюється додатковий комфорт під час дощу.
Спальник Tramp 185 виготовлений з Thermicfibre - матеріалу, який є приймачем Hollowfibre 4. Даний матеріал являє собою спіралеподібні поліефірні волокна, у яких є чотири канали. Повітря накопичується в цих каналах і призводить до їх ідеальним ізоляційним властивостям. Довговічність і надійність спальника досягається нанесенням кремнію на верхню частину волокон, що закріплює взаємне розташування волокон і мінімізує їх взаємне тертя.

Особливості спальника:
- відділення під подушку;
- компресійний мішок;
- володіє тришарової конструкцією;
- внутрішній комір на стяжці;
- внутрішня кишенька на застібці Velkro;
- наявність спідниці всередині в області шиї (додаткова теплозахист).

Мішок спальний (спальник) Pinguin Tramp 185 - спите з комфортом!

Характеристики:
Тип: кокон.
Максимальна температура комфорту: +9 ° C.
Мінімальна температура комфорту: +5 ° C.
Мінімальна температура в екстремальних умовах: -9 ° C.
Наповнювач: Thermicfibre 6 (1 шар), 100 (1x100) г / м2.
Зовнішній матеріал: Polyester Ripstop DWR.
Внутрішній матеріал: Polyester Soft.
Вага: 950 г.
Розміри: 185x55 см.
Габарити в складеному вигляді: 15x28 / 18 см.
Блискавка: двостороння.
Комплект поставки: спальник, петлі для підвішування, компресійна упаковка.

Виробник: Pinguin (Чехія).
У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а його відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі вибрати за доступною вартості 1 597 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Pinguin в каталозі магазина Terrasport
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Tramp 185 хакі - це Ваш перший крок. В « Спальні мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) , Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) і Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) від кращих світових виробників 1155 Ви можете знайти в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн