Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений

КОД ТОВАРУ: 83833
  • Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений
Призначення: спальний мішок-кокон. Тип: спальний мішок-кокон. Довжина: 185 см. Ширина: 85 см (в ногах 55 см). Розміри в упакованому вигляді: 15x28 см. Вага: 950 г. Наповнювач: BHB micro, 120 g / m2, 2 шари. Підкладка: Polyester Micro. Матеріал верху: Nylon ripstop DWR. Температура екстриму: -14. Температура межі комфорту: +1. Температура комфорту: +6.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 409 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 322 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
6
Вага, кг
1
Довжина, см
185
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
PNG 2118.185-green R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Pinguin Micra 185 - трёхсезонний спальний мішок, який був виготовлений для екстремальних походів. Спальник має анатомічну форму "кокон", таким чином зберігає багато тепла. Спальний мішок Micra 185 підходить на зріст 185 см.
Дана модель спальника виготовлена з якісного матеріалу BHB Micro (Body Heat Barrier). Це теплоізоляційний матеріал, який є найефективнішим для екстремального використання. Завдяки своїй щільності, силіконізовані волокна відштовхують вологу і створюють бар'єр, що захищає спальник від вологи і зберігає його теплим навіть в екстремальних умовах. Даний спальний мішок був успішно протестований на міжнародному рівні.
Перевагою Micra 185 є його блискавки зі спеціальним утеплювачем, який покращує термоізоляцію, а також запобігає заїдання блискавки, оберігаючи її від попадання тканини. Закінчення блискавок закріплюються клапанами, які оберігають їх від мимовільного відкриття.

Особливості спальника:
- без зайвих зусиль стискається в компресійному мішку, не пошкоджуючи структуру наповнювача;
- анатомічний капюшон зі зручною системою його стягування;
- володіє тришарової конструкцією.

Мішок спальний (спальник) Pinguin Micra 185 - спите з комфортом!

Характеристики:
Призначення: спальний мішок-кокон.
Тип: спальний мішок-кокон.
Довжина: 185 см.
Ширина: 85 см (в ногах 55 см).
Розміри в упакованому вигляді: 15x28 см.
Вага: 950 г.
Наповнювач: BHB micro, 120 g / m2, 2 шари.
Підкладка: Polyester Micro.
Матеріал верху: Nylon ripstop DWR.
Температура екстриму: -14.
Температура межі комфорту: +1.
Температура комфорту: +6.

Виробник: Pinguin (Чехія).
У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а його відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений купити по реально виправданою вартості 2 409 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Pinguin в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Micra 185 зелений допоможе досягти мети. В « Спальні мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки порадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій , Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій і Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій від кращих світових брендів 1155 Ви побачите в нашій категорії Спальні мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спальні мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн