Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний

КОД ТОВАРУ: 83823
  • Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний
Вага: 1,35 кг. Температурний режим: + 15 ° -8 ° -17 °. Наповнювач: Hollowfiber-4 400 г / см, 2 шари. Розміри спальника: 150х75 / 52 (висота / ширина в плечах / ширина в ногах см). Розмір в звичайному / компрес мішку: 18x37 / 24 см. Зовнішній матеріал: Nylon DWR (нейлон з водовідштовхувальним покриттям). Внутрішній матеріал: Nylon soft.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 825 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 244 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Вік
дитячий
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
-8
Вага, кг
1,35
Довжина, см
150
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
PNG 2117.150-red R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Pinguin Comfort Junior 150 - спальний мішок, який був створений спеціально для холодних температур. Перевагами даного спальника є двошаровий утеплювач Hollowfiber-4, який відмінно захищає від холоду, а також анатомічна форма типу "кокон" і теплі шви, завдяки яким в спальнику зберігається все тепло.
Спальник Comfort Junior 150 існує в двох видах: з правого і з лівого блискавкою. Завдяки цьому, у разі потреби, можна два спальника з різними блискавками состегнуть в один. Також плюсом даного спального мішка є наявність в ньому спеціальної спідниці (в районі шиї), що забезпечує додатковий теплозахист.

Особливості спальника:
- можна состегнуть з іншим спальником;
- володіє некрізними швами;
- анатомічна форма.

Мішок спальний Pinguin Comfort Junior 150
- спите з комфортом!

Характеристики:
Вага: 1,35 кг.
Температурний режим: + 15 ° -8 ° -17 °.
Наповнювач: Hollowfiber-4 400 г / см, 2 шари.
Розміри спальника: 150 х 75/52 (висота / ширина в плечах / ширина в ногах см).
Розмір в звичайному / компрес мішку: 18x37 / 24 см.
Зовнішній матеріал: Nylon DWR (нейлон з водовідштовхувальним покриттям).
Внутрішній матеріал: Nylon soft.

Виробник: Pinguin (Чехія).
У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а його відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний купити по реально виправданою вартості 1 825 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Pinguin в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок спальний (спальник) правий Pinguin Comfort Junior 150 червоний допоможе досягти мети. В « Спальні мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки порадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій , Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій і Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій від кращих світових брендів 1155 Ви побачите в нашій категорії Спальні мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спальні мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн