Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий

КОД ТОВАРУ: 83495
  • Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий
Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий
Особливості спальника: дитячий, зроблений у формі кокона, річний, анатомічний капюшон, теплий, легкий, якісний наповнювач Hollow Fiber, зроблений з поліестеру, в складеному вигляді займає мало місця, дуже комфортний для тіла, добре утримує тепло, комплектується компресійним мішком. Сезон: літо. Тип: кокон. Наповнювач: Hollow Fiber. Зовнішній матеріал: поліестер з водовідштовхувальним покриттям. Внутрішній матеріал: Поліестер Silk Touch. Температура комфорту: +15 С. Розміри: 1,7х0,68 / 0,45 м. Вага: 1 кг. Колір: салатовий.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
немає
Вік
дитячий
Орієнтація
універсальний
Оптимальна температура, ° C
15
Вага, кг
1
Довжина, см
170
Ширина, см
168
АРТИКУЛ
N4221S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Nordway Teen ідеальний для літнього відпочинку. Найкомфортнішою температурою повітря, при якій найдоцільніше використовувати спальник вважається +15 С. Спальник не вимагає особливого догляду, розрахований на ручне прання, швидко сохне. Цей дуже компактний, ультралегкий і теплий спальник створить комфортні умови для відпочинку дитини. Його внутрішній шар (поліестер Silk Touch) відрізняється комфортною для тіла м'якістю.
Мішок спальний (спальник) дитячий Nordway Teen оснащений анатомічним капюшоном, прекрасно утримує тепло і забезпечують комфортний відпочинок. Зовнішній і внутрішній матеріал спальника характеризуються міцністю і вологостійкістю. Спальник що не промокає, добре вентилюється і швидко сохне. Вага спальника становить 1 кг. Розміри: 1,7х0,68 / 0,45 м. Колір: салатовий. Спальник комплектується компресійним мішком, що значно полегшує його транспортування.

Особливості спальника:
- дитячий;
- зроблений у формі кокона;
- річний;
- анатомічний капюшон;
- теплий;
- легкий;
- якісний наповнювач;
- зроблений з поліестеру;
- в складеному вигляді займає мало місця;
- дуже комфортний для тіла;
- добре утримує тепло;
- комплектується компресійним мішком.

Мішок спальний (спальник) дитячий Nordway Teen - гарантія комфортного відпочинку!

Характеристики:

Сезон: літо.
Тип: кокон.
Наповнювач: Hollow Fiber.
Зовнішній матеріал: поліестер з водовідштовхувальним покриттям.
Внутрішній матеріал: Поліестер Silk Touch.
Температура комфорту: +15 С.
Розміри: 1,7х0,68 / 0,45 м.
Вага: 1 кг.
Колір: салатовий.

Виробник: Nordway (Норвегія).

Nordway спеціалізується на виробництві туристичного спорядження і товарів, призначених для активного відпочинку. Товари цього бренду популярні, перш за все, завдяки оптимальному поєднанню класичного дизайну, високої якості і розумною вартістю. У туристичному арсеналі пропонованих Nordway товарів знайдеться все необхідне для відпочинку на природі: зимові та літні спальники, намети, рюкзаки, похідна меблі, всілякі аксесуари. Вся продукція цього бренду розроблена експертами в області спортивного спорядження і відрізняється надійністю.


Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий купити за вигідною ціною 999 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Nordway в інтернет-магазині Терраспорт
Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Nordway Teen салатовий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 , Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 і Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн