Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий

КОД ТОВАРУ: 83557
  • Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий
  • Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий
Особливості спальника: блискавка справа, дуже легкий, поліпшена теплоізоляція, висока щільність наповнювача Morbida hollowfibre 210Т, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній бавовняний шар, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки , утеплювальний борт на блискавки, внутрішній м'який комір, наявність капюшона, стягнутий шнур на капюшоні, внутрішню кишеню на липучці, комфортний простір для ніг, петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: ковдру. Температура комфорту: +5 С. Мінімальна температура комфорту: -5 С. Вага: 1,63 кг. Розмір: 2,2х0,8 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,4х0,23 м. Матеріал зовнішній: 190 T поліестер. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Morbida hollowfibre 210Т / щільність 300 г / м2. Блискавка: справа. Колір синій.
Marsupio
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 305 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 174 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
-5
Вага, кг
1,60
Довжина, см
220
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
921310
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme Grigio Azzurro зроблений у вигляді ковдри, зшивати, в разі потреби, з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з іншого боку. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця. Його вага становить 1,63 кг. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Наявність спеціальних петель дозволяє легко підвісити спальник для просушування або провітрювання. Колір спальника: синій. Спальник ідеально підходить для любителів туристичних походів, рибалок, мисливців або просто цінителів відпочинку на природі.
Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme Grigio Azzurro розрахований на використання при мінусовій температурі повітря. Позначена виробником температура максимального комфорту: + 5С, мінімальна температура комфорту: -5 С. Зовнішній матеріал спальника (190 T polyester) прекрасно зберігає температуру, характеризується високою вологостійкістю і повітропроникністю. Внутрішній шар спальника зроблений з бавовняної тканини, що відрізняється м'якістю, міцністю і хорошою повітропроникністю, що забезпечує тілу комфорт.

Особливості спальника:
- розрахований на мінусову температуру повітря;
- блискавка справа;
- двостороння блискавка;
- дуже легкий;
- поліпшена теплоізоляція;
- висока щільність наповнювача Morbida hollowfibre 210Т;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- комфортний простір для ніг;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішній м'який комір;
- наявність капюшона;
- стягнутий шнур на капюшоні;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.

Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme Grigio Azzurro - теплий, легкий, комфортний!

Характеристики:

Тип: ковдру.
Температура комфорту: +5 С.
Мінімальна температура комфорту: -5 С.
Вага: 1,63 кг.
Розмір: 2,2х0,8 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,4х0,23 м.
Матеріал зовнішній: 190 T поліестер.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Morbida hollowfibre 210Т / щільність 300 г / м2.
Блискавка: справа.
Колір: синій.


Виробник: Marsupio (Italy).

Компанія Marsupio була заснована в 1985 році. Спочатку вона являла собою невелику майстерню з виготовлення туристичних рюкзаків, спортивних сумок і подібної продукції. Згодом компанії вдалося домогтися приголомшливого успіху і популярності на світовому ринку продукції Outdoor. Її продукція користується успіхом завдяки оригінальному дизайну, першокласним матеріалами і фурнітурі і ретельного опрацювання кожної деталі. На сьогоднішній день дистриб'юторська мережа Marsupio охоплює не тільки всю Італію, але і інші країни Європи, а сама компанія вважається однією з кращих в сфері товарів для туризму, спорту, альпінізму і активного відпочинку. Асортимент продуктів, що реалізуються під торговою маркою Marsupio, неймовірно широкий і в числі іншого складається з високоякісних і функціональних рюкзаків, сумок і спальних мішків, а також практичною туристичної одягу.


Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий купити за вигідною ціною 1 305 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Marsupio в онлайн магазині Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Marsupio Rodi Extreme grigio azzurro правий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Terra Incognita "Зима" койот , Мішок спальний (спальник) Terra Incognita "Зима" койот і Мішок спальний (спальник) Terra Incognita "Зима" койот від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн