Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий

КОД ТОВАРУ: 83829
  • Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий
Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий
Сезон: зима. Тип: спальний мішок. Сфера застосування: гірський туризм. Утеплювач: синтетичні волокна (BHB micro). Щільність утеплювача: 400 г / м2. Капюшон: +. Утеплений комір: +. Зовнішній матеріал вироби: нейлон (Ripstop DWR). Внутрішній матеріал вироби: поліестер (Micro). Комфортна температура: -17 ° C (для жінок: -9 ° C). Максимально витримується температура: -37 ° C. Розміри (розгорнутий): довжина - 195 см, ширина - 85 см (в ногах - 58 см). Розміри (згорнутий): висота - 21 см, ширина - 41 см (після компресії - 24.7 см). Кількість блискавок: 1 шт. Вага: 2 кг. Додаткові характеристики: можливість зшивання двох мішків в один, компресійний мішок в комплекті, фурнітура та блискавки - YKK.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 417 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 456 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
-17
Вага, кг
2
Довжина, см
195
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
PNG 2105.195-oran L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Pinguin Expert 195 зимовий спальний мішок, який був виготовлений для екстремальних походів. Спальник має анатомічну форму "кокон", таким чином зберігає багато тепла. Спальний мішок Pinguin Expert 195 підходить росту 195 см.
Дана модель спальника виготовлена з високоякісного матеріалу BHB Micro (Body Heat Barrier). Це теплоізоляційний матеріал, який є найефективнішим для екстремального використання.
Перевагою Pinguin Expert 195 є його блискавки зі спеціальним утеплювачем, який покращує термоізоляцію, а також запобігає заїдання блискавки, оберігаючи її від попадання тканини. Закінчення блискавок закріплюються клапанами, які оберігають їх від мимовільного відкриття.

Особливості спальника:
- поліпшена фурнітура;
- володіє тришарової конструкцією;
- наявність компресійного мішка (завдяки його ременів, ви зможете зменшити обсяг спальнікаьдо 40%);
- наявність спідниці всередині в області шиї (додаткова теплозахист).

Мішок спальний (спальник) Pinguin Expert 195 - спите з комфортом!

Характеристики:
Сезон: зима.
Тип: спальний мішок.
Сфера застосування: гірський туризм.
Утеплювач: синтетичні волокна (BHB micro).
Щільність утеплювача: 400 г / м 2.
Капюшон: +.
Утеплений комір: +.
Зовнішній матеріал вироби: нейлон (Ripstop DWR).
Внутрішній матеріал вироби: поліестер (Micro).
Комфортна температура: -17 ° C (для жінок: -9 ° C).
Максимально витримується температура: -37 ° C.
Розміри (розгорнутий): довжина - 195 см, ширина - 85 см (в ногах - 58 см).
Розміри (згорнутий): висота - 21 см, ширина - 41 см (після компресії - 24.7 см).
Кількість блискавок: 1 шт.
Вага: 2 кг.
Додаткові характеристики: можливість зшивання двох мішків в один, компресійний мішок в комплекті, фурнітура та блискавки - YKK.

Виробник: Pinguin (Чехія).
У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а його відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 417 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Expert 195 помаранчевий допоможе на шляху до мети. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки обрадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) , Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) і Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) від топових світових брендів 1155 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спальні мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн