Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий

КОД ТОВАРУ: 83519
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий
Особливості спальника: блискавка справа, поліпшена теплоізоляція, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній шар, зручний простір для ніг box foot, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки, утеплювальний борт на блискавки, внутрішній м'який комір, наявність капюшона, стягнутий шнур на капюшоні, внутрішню кишеню на липучці, петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: кокон. Температура комфорту: +5 С. Вага: 1 кг. Розмір: 2,1х0,8х0,6 м. Розмір в упакованому вигляді: 0,18х0,33 м. Матеріал зовнішній / внутрішній: нейлон. Наповнювач: Micro 3D Power Loft fill. Блискавка: справа. Колір: Graphite / Red (червоний графіт).
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 345 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 180 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
5
Вага, кг
1
Довжина, см
210
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
921411
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 Graphite / Red пошитий із застосуванням унікальної технології Heat Shield Technology (HST), яка поліпшує теплоізоляцію на 20% за рахунок оснащення одного з шарів підкладки срібною ниткою. Спальник зроблений у вигляді кокона, зшивати в разі потреби з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з іншого боку. Він ідеально підходить для походів у весняний / літній / восени. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця: 0,18х0,33 м .. Його вага становить 1 кг.
Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact тисячу Graphite / Red забезпечує комфортний відпочинок. Теплий м'який капюшон і внутрішній комір на стяжних шнурі забезпечать додаткову теплоізоляцію. В спальнику є місце для зручного розташування ніг, зване box foot. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Сушити спальник зручно за допомогою розташованих із зовнішнього боку петель. Внутрішній і зовнішній шари спальника зроблені з дихаючого, вологостійкого нейлону. Колір спальника: Graphite / Red (червоний графіт).


Особливості спальника:
- блискавка справа;
- застосована унікальна технологія Heat Shield Technology (HST);
- поліпшена теплоізоляція;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішній м'який комір;
- наявність капюшона;
- стягнутий шнур на капюшоні;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.


Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 Graphite / Red - гарантія комфортного сну!

Характеристики:
Тип:
кокон.
Температура комфорту: +5 С.
Вага: 1 кг.
Розмір: 2,1х0,8х0,6 м.
Розмір в упакованому вигляді: 0,18х0,33 м.
Матеріал зовнішній / внутрішній: нейлон.
Наповнювач: Micro 3D Power Loft fill.
Блискавка: справа.
Колір: Graphite / Red (червоний графіт).

Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 345 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Caribee в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Caribee Nordic Compact 1000 graphite / red правий допоможе на шляху до мети. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки обрадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) , Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) і Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) від топових світових брендів 1155 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спальні мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн