Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black

КОД ТОВАРУ: 121760
  • Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black
  • Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black - Фото №2
Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black
Тип: майка. Стать: чоловіча. Матеріал: Merino wool 96%, LYCRA® 4%. Щільність: 150 гр / м2. Розмір: L, XL. Колір: black. Особливості майки: з натурального матеріалу; гіпоалергенна, м'яка тканина; швидко висихає навіть в тіні; НЕ вбирає сторонні запахи; шви не натирають шкіру; підтримує природний теплообмін.
Icebreaker
КУПИТИ
ЦІНА:
2 180 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 291 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL
Вид
Майка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
100 465 001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black є нижньою білизною для щоденного використання. Пошита на основі натурального матеріалу, що виготовляється з вовни тонкорунних австралійських мериносів. Даний вид вовни відрізняється винятковою якістю і міцним, тонким волокном. Майка виконана в класичному дизайні не обмежує рухів, має крій, що облягає. Підтримує природний теплообмін, що не перегріває тіло, сприяє відведенню вологи.

Особливості майки:

  - з натурального матеріалу;

  - гіпоалергенна, м'яка тканина;

  - швидко висихає навіть в тіні;

  - Чи не вбирає сторонні запахи;

  - шви не натирають шкіру;

  - підтримує природний теплообмін.

Характеристики:

  Тип: майка;

  Стать: чоловіча;

  Матеріал: Merino wool 96%, LYCRA® 4%;

  Щільність: 150 гр / м2;

  Розмір: L, XL;

  Колір: чорний.

Виробник: Icebreaker (Нова Зеландія).

Засновником цього широко відомого новозеландського бренду є Джеремі Мун. Товари цієї компанії завоювали прихильність покупців завдяки винятковій якості, міцності і ексклюзивним дизайном. Для пошиття своїх товарів Icebreaker використовує шерсть австралійських мериносів - тонкорунних овець, що відрізняється більш високими показниками, ніж шерсть овець інших порід.


Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black купити за вигідною ціною 2 180 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких виробників, як наприклад: Icebreaker в магазині terrasport.ua
Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термомайка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica Tank MEN black буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M , Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M і Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн