Масажер ручний PowerPlay 4033

КОД ТОВАРУ: 129449
  • Масажер ручний PowerPlay 4033
  • Масажер ручний PowerPlay 4033 - Фото №2
Масажер ручний PowerPlay 4033
Тип масажера: ручний. Матеріал: поліпропілен. Діаметр великого / маленького масажного валика: 5 / 2,2 см. Довжина: 34 см.
PowerPlay
КУПИТИ
441 грн
ЦІНА: 350 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
PP_4033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер ручний PowerPlay 4033 дає можливість робити самостійний масаж ніг, рук, шийної області, що сприяє зменшенню напруги в м'язах. Ефективний також при антицеллюлитном масажі.
Масажер ручний PowerPlay 4033 являє собою просту конструкцію у вигляді зручної ручки і двох валиків різного діаметру: великого масажного валика з рельєфною поверхнею і маленького валика з гладкою поверхнею для опрацювання дрібних м'язів. Виготовлений з поліпропілену. Довжина: 34 см. Діаметр великого / маленького масажного валика: 5 / 2,2 см.

Особливості масажера:
- ручний;
- портативний розмір;
- простий у використанні;
- два масажних валика різного діаметру;
- виготовлений з поліпропілену.

Характеристики:
Тип масажера: ручний.
Матеріал: поліпропілен.
Діаметр великого / маленького масажного валика: 5 / 2,2 см.
Довжина: 34 см.

Виробник: PowerPlay (Польща).
Серед випускаються PowerPlay спортивних товарів, особливе місце займають рукавички для фітнесу, велоперчатки, атлетичні рукавички, виготовлені з урахуванням всіх висунутих до них вимог. Крім того, компанія виробляє манжети і гаки для тяги, лапи для боксу, фляги і шейкери, масажери і т.д. Помірна вартість товарів PowerPlay з великою групою людей.


Масажер ручний PowerPlay 4033 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 350 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Масажер ручний PowerPlay 4033 Масажер ручний PowerPlay 4033 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер ручний PowerPlay 4033"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно планували зайнятися фігурою? Масажер ручний PowerPlay 4033 допоможе на шляху до мети. В « Масажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для тіла обрадує Вас високою якістю. Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 , Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 і Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 від топових світових брендів 6987 Ви зможете побачити в нашій лінійці Масажери для тіла . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Масажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн