М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red

КОД ТОВАРУ: 266489
  • М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red
М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red
Масажний м'яч 4FIZJO використовується, як в терапевтичних кабінетах, так і в домашніх умовах і є ідеальним доповненням до мануальної терапії. М'яч Lacrosse Ball жорсткий і щільний, він не прогинається під тиском і по праву називається "вбивцею" тригерних точок. Нескользящая гладка поверхня м'яча в поєднанні з маленьким розміром (діаметр 6.5 см) підвищують комфорт і маневреність при роботі з невеликими м'язовими зонами і допоможуть досягти глибокого опрацювання великих м'язових масивів. Масажні м'ячі - відмінний спосіб позбутися від надмірної напруги в м'язах шиї, спини або кінцівках. Їх можна використовувати кількома способами: 1) Статична релаксація критичної точки - покладіть м'яч на хворе місце і притисніть його, щоб зменшити відчуття болю і утримуйте близько 40 секунд. 2) Глибокий самомасаж (схожий за принципом до масажу роликом) - притискуєте м'яч до масажної області і повільно переміщується по надмірно напруженим м'язам, повторюючи дію кілька разів. Чому варто вибрати продукцію 4FIZJO? Використовуючи товари 4FIZJO, ви можете бути впевнені, що вибрали продукцію високої якості. Перед тим як продукція запускається в масове виробництво, вона піддається ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців. 4FIZJO - це польська компанія, яка приділяє максимум уваги якості своєї продукції! ОСОБЛИВОСТІ: діаметр: 6.25 см матеріал: термопластичная гума (TPR)
4FIZJO
  • Мяч массажный 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red
  • Мяч массажный 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1196 Black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
497 грн
ЦІНА: 272 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
6,25 см
АРТИКУЛ
4FJ1202
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажний м'яч 4FIZJO використовується, як в терапевтичних кабінетах, так і в домашніх умовах і є ідеальним доповненням до мануальної терапії.

М'яч Lacrosse Ball жорсткий і щільний, він не прогинається під тиском і по праву називається "вбивцею" тригерних точок. Нескользящая гладка поверхня м'яча в поєднанні з маленьким розміром (діаметр 6.5 см) підвищують комфорт і маневреність при роботі з невеликими м'язовими зонами і допоможуть досягти глибокого опрацювання великих м'язових масивів.

Масажні м'ячі - відмінний спосіб позбутися від надмірної напруги в м'язах шиї, спини або кінцівках. Їх можна використовувати кількома способами:

1) Статична релаксація критичної точки - покладіть м'яч на хворе місце і притисніть його, щоб зменшити відчуття болю і утримуйте близько 40 секунд.

2) Глибокий самомасаж (схожий за принципом до масажу роликом) - притискуєте м'яч до масажної області і повільно переміщується по надмірно напруженим м'язам, повторюючи дію кілька разів.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • колір Червоний
  • Матеріал термопластичної гуми (TPR)
  • Діаметр 6.25 см

Виробник: 4FIZJO (Польща).

4FIZJO - це польська компанія, яка приділяє максимум уваги якості своєї продукції! Використовуючи товари 4FIZJO, ви можете бути впевнені, що вибрали продукцію високої якості. Перед тим як продукція запускається в масове виробництво, вона піддається ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців.



М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red підібрати і замовити по які завищеною вартістю 272 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: 4FIZJO в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч масажний 4FIZJO Lacrosse Ball 6,25 см 4FJ1202 Red допоможе на шляху до мети. В « Масажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для тіла обрадує Вас високою якістю. Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 , Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 і Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 від топових світових брендів 6987 Ви зможете побачити в нашій лінійці Масажери для тіла . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Масажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн