Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010)

КОД ТОВАРУ: 255057
  • Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010)
  • Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010) - Фото №2
Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010)
Маска з інтегрованою трубкою Aqua Speed Prism призначена для пірнання і підводного плавання на невеликій глибині. Вона повністю закриває обличчя і дозволяє повноцінно дихати під водою носом або ротом, а також розмовляти. Має велику і міцну лінзу з полікарбонату, що забезпечує широкий кут огляду і дає можливість насолодитися підводними видами по максимуму. Трубка прикріплена зверху і оснащена інноваційною системою ULTRA-DRY, що повністю запобігає потраплянню води внутрь.Маска фіксується на голові за допомогою широких регульованих силіконових ременів. Основні характеристики: Повнолицев маска з інтегрованою трубкою для дайвінгу; Велика і широка лінза для широкого огляду на 180 °; Матеріал лінзи: полікрбоната; Конструкція герметично прилягає до голови завдяки силіконовому ущільнювача; Оснащена ефективною системою циркуляції повітря, що дозволяє повноцінно дихати, а також запобігає запотівання лінзи; Нижній клапан для видалення води з маски; Широкі, еластичні, регульовані ремені для фіксації маски на голові; Матеріал ременів: силікон; Трубка оснащена інноваційною системою ULTRA-DRY, що запобігає потраплянню води всередину; Компактна модель із знімною люлькою і знімними фіксують ремінцями; Чохол в комплекті для зручного зберігання і транспортування.
Aqua Speed
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 359 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 181 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для дайвінгу
АРТИКУЛ
HB-aqs010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска з інтегрованою трубкою Aqua Speed Prism призначена для пірнання і підводного плавання на невеликій глибині. Вона повністю закриває обличчя і дозволяє повноцінно дихати під водою носом або ротом, а також розмовляти. Має велику і міцну лінзу з полікарбонату, що забезпечує широкий кут огляду і дає можливість насолодитися підводними видами по максимуму. Трубка прикріплена зверху і оснащена інноваційною системою ULTRA-DRY, що повністю запобігає потраплянню води внутрь.Маска фіксується на голові за допомогою широких регульованих силіконових ременів.

Основні характеристики:

Повнолицев маска з інтегрованою трубкою для дайвінгу;

Велика і широка лінза для широкого огляду на 180 °;

Матеріал лінзи: полікрбоната;

Конструкція герметично прилягає до голови завдяки силіконовому ущільнювача;

Оснащена ефективною системою циркуляції повітря, що дозволяє повноцінно дихати, а також запобігає запотівання лінзи;

Нижній клапан для видалення води з маски;

Широкі, еластичні, регульовані ремені для фіксації маски на голові;

Матеріал ременів: силікон;

Трубка оснащена інноваційною системою ULTRA-DRY, що запобігає потраплянню води всередину;

Компактна модель із знімною люлькою і знімними фіксують ремінцями;

Чохол в комплекті для зручного зберігання і транспортування.

  • колір Прозорий
  • Тип Маски

Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010) купити за вигідною ціною 1 359 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Маски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Aqua Speed в онлайн магазині Терра Спорт
Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010) Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Маска повнолицев з трубкою Aqua Speed Prism L Прозорий (aqs010) буде Вашим першим кроком. В « Маски для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Маски для плавання здивує Вас своєю якістю. Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL , Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL і Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL від знаменитих світових виробників 509 Ви знайдете в нашому розділі Маски для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн