Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 98166
  • Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт)
  • Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт) - Фото №2
Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт)
Макивара дерев'яна Newt це універсальний тренажер для постановки удару і зміцнення б'ють кінцівок. Макивара - це дуже важливий елемент тренувань. На цьому снаряді відпрацьовується правильна постановка удару. Також виробляється оптимальне напруга м'язів під час нанесення удару. Виготовляється снаряд з дерева ясена. Робоча частина Маківари обладнана м'яким матеріалом для запобігання травмуванню (гума). Снаряд має систему регулювання рівня пружності. Змінюючи його, Ви зможете контролювати інтенсивність тренувань. Таким чином снаряд прекрасно підходить як для дорослих, так і для дітей. На настановної дошці Маківари Newt є спеціальні отвори для фіксації в 4 положеннях - з можливістю регулювання висоти і орієнтації Маківари.
Newt
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 625 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 217 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Форма
Пряма
АРТИКУЛ
N-W-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Макивара дерев'яна Newt це універсальний тренажер для постановки удару і зміцнення б'ють кінцівок. Макивара - це дуже важливий елемент тренувань. На цьому снаряді відпрацьовується правильна постановка удару. Також виробляється оптимальне напруга м'язів під час нанесення удару. Снаряд виготовляється з дерева ясена. Робоча частина Маківари обладнана м'яким матеріалом для запобігання травмуванню (гума). Снаряд має систему регулювання рівня пружності. Змінюючи його, Ви зможете контролювати інтенсивність тренувань. Таким чином снаряд прекрасно підходить як для дорослих, так і для дітей.

На настановної дошці Маківари Newt є спеціальні отвори для фіксації в 4 положеннях - з можливістю регулювання висоти і орієнтації Маківари.

Характеристики:
Матеріал Маківари:
дерево (композит).
Покривний матеріал бойка: гума.
Розміри: дошка - 55х15х3 см, макивара - 50х15х1 см.
Має регулювальний гвинт для зміни рівня пружності.

Виробник: Newt (Україна).
ТМ Newt (Ньют) виробляє на території України недорогі, але якісні вироби з тривалою гарантією від 12 місяців. Лінійка товарів ТМ Newt включає в себе: спортивні товари, похідне спорядження, товари для єдиноборств, ручний інструмент і багато іншого. Компанія випускає функціональні речі за доступними цінами, які вже оцінили споживачі, як в Україні, так і за кордоном.


Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт) купити за вигідною ціною 1 625 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: Newt в електронному каталозі Терраспорт
Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт) Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мрієте зайнятися спортом? Макивара дерев'яна Newt (кріплення на стіну) (1 шт) буде Вашим першим кроком. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи здивує Вас своєю якістю. Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) , Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) і Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) від знаменитих світових виробників 85 Ви знайдете в нашому розділі Маківари і лапи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн