Лижі бігові Tisa Sport Step 2014

КОД ТОВАРУ: 76235
  • Лижі бігові Tisa Sport Step 2014
Лижі бігові Tisa Sport Step 2014
Відмінні бігові лижі для початківців! Супутник ваших зимових прогулянок на багато років! Компанія Tisa піклується про те, щоб перші враження від катання були самими позитивними, а також гарантує високі стандарти безпеки продукції! В лижах Tisa Sport Step використані найпередовіші технології, що дозволяють максимально полегшити навчання і процес катання.
Tisa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 607 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 215 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
180 см, 185 см, 190 см, 195 см, 200 см, 205 см, 210 см, 215 см
Тип
Бігові
Призначення
Унісекс
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
104933
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Відмінні бігові лижі для початківців! Супутник ваших зимових прогулянок на багато років!

 

компанія Tisa піклується про те, щоб перші враження від катання були самими позитивними, а також гарантує високі стандарти безпеки продукції! В лижах   Tisa Sport Step використані найпередовіші технології, що дозволяють максимально полегшити навчання і процес катання.

1. Система AirChannel

До складу матеріалу, з якого виготовлені лижі, входить як натуральна деревина, так і скловолокно. Поєднання традиційного матеріалу і сучасного високотехнологічного речовини дозволяє знизити вагу лиж майже на чверть кілограма порівняно з традиційними сендвіч-конструкціями. Крім того, це рішення уможливлює включення в   склад матеріалу ще й повітряних каналів, які є як би додатковими складовими (крім деревини і скловолокна) лиж. Наявність повітряних каналів сприяє більшій гнучкості та надійності лиж. Крім того, завдяки каналам навантаження тіла рівномірно розподіляється по всій поверхні лиж.

2. Система Ultra Tuning

Це особлива методика обробки ковзної поверхні лиж, що дозволяє повністю усунути всі зайві мікроволокна, здатні затримати лижника на шляху до фінішу. В результаті залишається лише велика глибока подовжена структура. Завдяки особливій технології шліфування, матеріал стає ідеально рівним, а лижі - абсолютно плоскими. Результат - легке і гладке ковзання і непідробна радість від руху!

3. Система Standart Base

Такий метод обробки лиж виключає застосування графіту! Спочатку ця новітня запатентована технологія застосовувалася виключно при виготовленні лиж для спортсменів-професіоналів. Подаруйте собі можливість відчути її переваги і відчути себе чемпіоном Олімпійських ігор!

4. Система T-Scale

Система насічок на поверхні лиж гарантує чудове зчеплення зі снігом при підйомах і легке ковзання на спусках. Таким чином, забезпечується безпечне і зручне пересування в будь-яких умовах. Система T-Scale -   всі переваги класичної технології, перевіреної і схваленої мільйонами лижників!

Завдяки перевіреним часом матеріалам і новітнім рішенням, використаним при виготовленні лиж Tisa Sport Step, ви без особливих зусиль освоїте ази цього чудового зимового спорту. Лижні прогулянки незабаром стануть невід'ємною частиною вашого життя, а значить, ви станете здоровішими, бадьоріше і стрункішою!

Лижі Tisa - економія бюджету без компромісу в питанні якості!

Технології: AirChannel, Ultra Tuning, Standart Base, T-Scale
Ростовки (cm): 180, 185, 190, 195, 200, 205, 210, 215
Цільова група: Active
Профіль: 55-50-52

Сезон діє до: 2014

Гарантія: 6 міс.

Виробник: Tisa

Увага! Палиці в комплект не входять і купуються окремо. Рекомендуємо також придбати спеціальні лижні черевики , кріплення, лижний костюм і термобілизна .


Лижі бігові Tisa Sport Step 2014 купити за вигідною ціною 1 607 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские лыжи таких торгових марок, як наприклад: Tisa в інтернет-магазині Терраспорт
Лижі бігові Tisa Sport Step 2014

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі бігові Tisa Sport Step 2014"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Лижі бігові Tisa Sport Step 2014 буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі лижі » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі лижі здивує Вас своєю якістю. Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 177 , Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 177 і Лыжи беговые Fischer Sporty Crown 2015/2016 - 177 від знаменитих світових виробників 1517 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі лижі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн