Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі

КОД ТОВАРУ: 104191
  • Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі
Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі
Тип: лопатки для плавання. Вид: кистьові. Колір білий. Особливості лопаток: є тренувальним інвентарем; допомагає відпрацьовувати техніку гребка; усуває помилку проваленого ліктя; сприяє правильному положенню кисті; зміцнює плечовий пояс і спину; створює правильне опір у воді; регульований ремінь для фіксації пальця.
Finis
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
560 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 75 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Лапи, лопатки
АРТИКУЛ
F-1.05.006.48
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі призначені для відпрацювання техніки гребка перед змаганнями. Підтримуючи лікоть, сприяє правильному положенню руки плавця. Створюючи якісне опір при гребку, допомагає зміцнити м'язи спини і плечовий пояс. Дана модель багаторазово збільшує ефективність тренувань, усуваючи помилки спортсмена. В як фіксуючий елемент, оснащені ременем для пальця з регулюванням розміру.

Особливості лопаток:
- є тренувальним інвентарем;
- допомагає відпрацьовувати техніку гребка;
- усуває помилку проваленого ліктя;
- сприяє правильному положенню кисті;
- зміцнює плечовий пояс і спину;
- створює правильне опір у воді;
- регульований ремінь для фіксації пальця.

Характеристики:
Тип: лопатки для плавання;
Вид: кистьові;
Колір: білий.

Виробник: Finis (США).
Finis є молодим американським брендом, заснованим в 1993 році, олімпійським чемпіоном з плавання Пабло Моралесом і Джоном Міксом. Високотехнологічні товари бренду допомагають спортсменам у підготовці до різних змагань, оптимізуючи тренувальний процес, що в свою чергу дає можливість плавцям досягати найвищих результатів.


Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі вибрати за доступною вартості 560 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лопатки для плавания таких брендів, як наприклад: Finis в каталозі магазина Terrasport
Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лопатки для плавання

Давно хотіли зайнятися спортом? Лопатки для плавання Finis Freestyler Jr білі - це Ваш перший крок. В « Лопатки для плавання » є все, що знадобиться спортсмену. Лопатки для плавання здивує Вас своєю оригінальністю. Лопатки для плавання (ласти для рук) Arena Elite Finger Paddle lime , Лопатки для плавання (ласти для рук) Arena Elite Finger Paddle lime і Лопатки для плавання (ласти для рук) Arena Elite Finger Paddle lime від кращих світових виробників 6990 Ви можете знайти в нашій категорії Лопатки для плавання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лопатки для плавання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн