Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена

КОД ТОВАРУ: 91463
  • Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена
Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена
Кількість місць: 7. Вантажопідйомність: 950 кг. Розмір: 430х190 см. Тип днища: надувний кіль. Тип підлоги: слань. Вага: 83 кг. Максимальна потужність двигуна: 35 к.с.
Aquastar
  • Лодка надувная моторная килевая Aquastar K-430 зеленая
  • Лодка надувная моторная килевая Aquastar K-430 камуфлированная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
19 900 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2657 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип човна 
Моторна
Місткість 
7-місцева
Матеріал 
ПВХ
Тип днища 
Кильове
Тип підлоги 
З жорстким настилом
Комплектація 
c веслами і насосом
АРТИКУЛ
K-430-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Модель Aquastar K-430 - це професійна швидкісна розбірна надувний човен підвищеної безпеки з жорстким днищем. Розрахована на сім чоловік.

Складається з шести гермовідсіків (герметичних балонів). П'ять гермовідсіків складають каркас надувного човна. Шостий гермовідсіків - балон кільсона. Між гермовідсіків каркаса перегородки мають мішкоподібну конструкцію. При пробої одного з гермовідсіків човни, мішкоподібні перегородки спрацьовують в сторону пробою. Таким чином, тиск в пошкодженому гермовідсіків зберігається і човен залишається на плаву.

Човен має вантажопідйомність 950 кг. Човен виконана з 5-тіслойной армованої ПВХ-тканини щільністю матеріалу 1200 грамів / квадратний метр. Тканинне дно човна з ПВХ щільністю 1200 грам на метр квадратний.

Кільсон надувний. Має вигляд розширюється труби від корми до носа. Розташований кільсон між тканинним дном і дерев'яним днищем. Надуваючи кільсон, розширюється простір між дном і днищем, сильно натягуючи тканинне дно. За рахунок кілеватості, човни цього типу набагато краще на ходу, ніж плоскодонні. За рахунок кільсона, мають кращі характеристики по вантажопідйомності, непотоплюваності, стійкості, і т.п., а головне - безпеки.

Конструкція човна включає в себе стаціонарний транец під мотор зі стандартною ногою 38 см. Дерев'яне днище - жорстке і суцільне. Складається з п'яти дерев'яних сегментів (пайол), скріплених алюмінієвими замками і, при надутим човні, складових єдину жорстку палубу. Можна встановлювати мотор з максимально допустимою потужністю - 35 кінських сил.

Дві лавочки, які кріпляться на спеціальні м'які рейлінги (напрямні) вгорі, уздовж балонів човна, можна переміщати. Ця особливість робить човен зручною людям з ростом, що відрізняється від середнього.

На носі, на конусах і з зовнішнього периметра прикріплені 7 спеціальних ручок для зручності транспортування. За рахунок цих вузлів човен дуже зручно нести навіть удвох (спереду і зсади). Носова ручка, для зручності транспортування, розташована нижче привального бруса. Так само є буксировочной скобою. З боків розташовані ще дві буксирні скоби. У разі буксирування, буксирувальний канат заводиться через три кріпильних вузла, і кріпиться до буксиру. Таким чином, навантаження розподіляється рівномірно і човен не постраждає при буксируванні.

На кутах, між балоном і транцем ззаду, човен обладнана бризгоотсекающімі косинками. Косинки скидають нахлестивать потоки води, що виникають в ситуації, коли човен на моторі дає задній хід, або коли скидається газ після глиссирования. У транце, внизу, вмонтований зливний клапан, що дозволяє зливати воду, не перевертаючи сам човен. Торець і стінки самого транця захищені накладками. Накладки захищають від механічних пошкоджень, що виникають внаслідок експлуатації мотора.

Всі дерев'яні елементи зроблені з вологостійкої морської фанери. Основа виготовлення - обов'язково тверді породи дерева: дуб, акація, береза. Ця модель офіційно зареєстрована в Реєстрі судноплавства України, тобто пройшла всі випробування. Має сертифікат малого судна.

Технічні характеристики:

Тип: надувний човен ПВХ з надувним кілем і жорстким дном

Клас: моторна надувний човен з веслами

Місць: 7

Вантажопідйомність: 950 кг

Довжина: 430 см

Ширина: 190 см

Діаметр балона: 53 см

Щільність тканини: 1200 г / кв.м.

Днище: жорстке, кіль

Макс. потужність двигуна: 35 к.с.

Ном. потужність двигуна: 15-25 к.с.

Вага: 83 кг

У базовий комплект входить: 2 пакувальні сумки (в одній каркас човна, в іншій - днище), паспорт, інструкція з експлуатації, 6,5-літровий ножний насос, подовжені алюмінієві герметичні розбірні весла, стрингери, банки, комплект для польового ремонту (тюбик клею і шматок однорідної тканини).

Гарантійне обслуговування: 5 років

Виробник: Aquastar (Україна)

 

Човни Aquastar виробляються під наглядом Регістру Судноплавства України. Компанія Aquastar перша в Україні почала серійний випуск надувних човнів з найбільшим діаметром балона в різних модельних категоріях. З 2010 року компанія Aquastar, єдина в Україні, обробляє готові надувні човни спеціальним сонцезахисним речовиною - кремом SPF 40 - 303 Aerospace Protectant. Компанія Aquastar надає кожному покупцеві п'ять років повного гарантійного обслуговування, настільки фахівці впевнені в якості своєї продукції.



Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена купити по реально виправданою вартості 19 900 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Лодки таких брендів, як наприклад: Aquastar в інтернет каталозі Терраспорт
Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Човен надувний моторний кільова Aquastar K-430 зелена допоможе досягти мети. В « Човни » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Човни порадує Вас високою якістю. Насос ручної високошвидкісний Intex 68615 Hi-Output Hand Pump , Насос ручної високошвидкісний Intex 68615 Hi-Output Hand Pump і Насос ручної високошвидкісний Intex 68615 Hi-Output Hand Pump від кращих світових брендів 293 Ви побачите в нашій категорії Човни . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Човни . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн