Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380

КОД ТОВАРУ: 13900
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380 - Фото №2
Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380
Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93380 - це тренажер з магнітною системою навантаження, який прекрасно підходить, для домашнього використання. Заняття на тренажері допоможуть скинути зайву вагу, поліпшити функціональність серцево-судинної системи, зміцнити м'язи ніг, спини і черевного преса. Тренажер простий і зручний в екплуатациі. Орбитрек має 8 рівнів навантажень, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки магнітній системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 6 кг сприяє більш плавного ходу педалей.
Life Gear
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 706 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 361 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
100
Вага маховика, кг
6
Навантаження, рівнів
8
АРТИКУЛ
93380
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93380 - це тренажер з магнітною системою навантаження, який прекрасно підходить, для домашнього використання. Заняття на тренажері допоможуть скинути зайву вагу, поліпшити функціональність серцево-судинної системи, зміцнити м'язи ніг, спини і черевного преса. Тренажер простий і зручний в екплуатациі. Орбитрек має 8 рівнів навантажень, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки магнітній системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 6 кг сприяє більш плавного ходу педалей. Також модель оснащена РК-дисплеєм, де відображаються всі важливі для тренування характеристики, в тому числі і Ваш пульс, який зчитується з сенсорних датчиків, встановлених на ручках тренажера. Конструкція моделі включає в себе компенсатори нерівності підлоги і спеціальні транспортувальні колеса, що дозволяє практично використовувати, а також комфортно переміщати і зберігати тренажер.

Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93380 - комфортний спорт!

Розміри: (ДхШхВ) 115х60х158 см.
Вага тренажера: 48 кг.
Вага маховика: 6 кг.
Показники дисплея: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Система навантаження: магнітна.
Виробник: Life Gear (Тайвань).

Про компанії: торгова марка Life Gear   займає одну з лідируючих позицій в світі по розробці спортивного, силового та реабілітаційного обладнання. Спортивне та реабілітаційне обладнання Life Gear виготовляє тільки з міцних матеріалів високої якості за новітніми технологічними рішеннями. Life Gear постійно стежить за якістю своєї продукції, використовуючи різні методи тестування і ретельно перевіряючи її в сучасних лабораторіях компанії. З висококваліфікованим і досвідченим технічним штатом Life Gear постійно розвиває унікальні твори своєї спортивно-реабілітаційної продукції з інноваційними проривами технологій.

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем в Києві - безкоштовно!

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.

Доставка по Києву безкоштовно.

Інструкція до Орбитрек Life Gear 93380.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380 купити за вигідною ціною 2 706 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких виробників, як наприклад: Life Gear в магазині terrasport.ua
Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380 Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93380 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S , Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S і Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн