Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1)

КОД ТОВАРУ: 504128
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1)
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №2
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №3
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №4
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №5
  • Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №6
Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1)
Лава для жиму лежачи WCG Red відноситься до категорії тренажерів для роботи з вільною вагою як під час домашніх тренувань, так і для тренувань у спортивному залі. Тренажер дозволяє виконувати кілька видів силових вправ з гантелями і штангою.Стабільність і безпека лави під штангу WCG Red забезпечується міцними профілями 40x40 мм і товстими листами 2,5 мм, які з'єднують окремі елементи лави один з одним. Лава кріпиться болтами М10.У сумі ці показники дозволяють збільшити робочу вагу для даного тренажера (вага користувача + вага штанги) до 300 кг. Метал пофарбований методом порошкового покриття. Порошкове забарвлення відрізняється від емалювання збільшеним терміном служби і стійкістю до механічного впливу. Завдяки порошковому покриттю, тренажер не заіржавіє, і не втратить охайного вигляду навіть через багато років щоденних тренувань. В основі м'якої основи лави WCG Red фанера товщиною 10 мм і якісний пружний наповнювач товщиною 30 мм. Чохол м'якого елемента зшитий зі штучної шкіри міцною машинною стрічкою. До рами спинка міцно кріпиться за допомогою гвинтів. Ніжки лави оснащені пластиковими підп'ятниками, які оберігають підлогу від механічних пошкоджень при пересуванні лави і під час тренувань на тренажері. Даний силовий тренажер ідеально поєднує в собі ціну і якість, що є незаперечною перевагою перед аналогами Характеристики Довжина лавки: 100 см Ширина лавки: 25 см Висота лавки: 48 см Висота в складеному вигляді - 17 см Вага: 12 кг Максимальне навантаження: 300 кгВиробник: WCG.
WCG
КУПИТИ
2 836 грн
ЦІНА: 2 439 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 326 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
RED-S1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для жиму лежачи WCG Red відноситься до категорії тренажерів для роботи з вільною вагою як під час домашніх тренувань, так і для тренувань у спортивному залі. Тренажер дозволяє виконувати кілька видів силових вправ з гантелями і штангою.


Стабільність і безпека лави під штангу WCG Red забезпечується міцними профілями 40x40 мм і товстими листами 2,5 мм, які з'єднують окремі елементи лави один з одним. Лава кріпиться болтами М10.У сумі ці показники дозволяють збільшити робочу вагу для даного тренажера (вага користувача + вага штанги) до 300 кг.


Метал пофарбований методом порошкового покриття. Порошкове забарвлення відрізняється від емалювання збільшеним терміном служби і стійкістю до механічного впливу. Завдяки порошковому покриттю, тренажер не заіржавіє, і не втратить охайного вигляду навіть через багато років щоденних тренувань.


В основі м'якої основи лави WCG Red фанера товщиною 10 мм і якісний пружний наповнювач товщиною 30 мм. Чохол м'якого елемента зшитий зі штучної шкіри міцною машинною стрічкою. До рами спинка міцно кріпиться за допомогою гвинтів.


Ніжки лави оснащені пластиковими підп'ятниками, які оберігають підлогу від механічних пошкоджень при пересуванні лави і під час тренувань на тренажері.


Даний силовий тренажер ідеально поєднує в собі ціну і якість, що є незаперечною перевагою перед аналогами


Характеристики

  • Довжина лавки: 100 см
  • Ширина лавки: 25 см
  • Висота лавки: 48 см
  • Висота в складеному вигляді - 17 см
  • Вага: 12 кг
  • Максимальне навантаження: 300 кг

Виробник: WCG.


Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) купити за вигідною ціною 2 439 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: WCG в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №2 Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №3 Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №4 Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №5 Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава для жиму горизонтальна складна WCG Red (RED-S1) буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench , Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench і Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн