Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500

КОД ТОВАРУ: 154992
  • Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500
Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500
Довжина: 50 см. Матеріал: сталь. Особливості: для спортивних залів і фітнес центрів; кріпиться на стіну; надійна і довговічна конструкція; для зберігання
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
1 646 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 220 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SS00500
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500 - являє собою металеву конструкцію, яка кріпиться до стіни за допомогою двох кріплень, від стіни винесені два штиря, розташовані на такій відстані, щоб ракетки не падали. Призначений для оснащення спортивних клубів. Міцна конструкція займає мало місця і не заважає для тренуються. Кронштейн покритий стійким порошковим покриттям, що дає можливість експлуатації довгі роки.

особливості:
- для спортивних залів і фітнес центрів;
- кріпиться на стіну;
- надійна і довговічна конструкція;
- для зберігання бадмінтонних і тенісних ракеток;
- стійке полімерне покриття.

Характеристики:
Довжина:
50 см;
Матеріал: сталь.

Виробник: Україна.
Український виробник завойовує ринок металевих конструкцій завдяки недорогому виробництву в поєднанні з новітніми технологіями. Асортимент продукції вражає і спрямований на насичення ринку новим якісним товаром в області допоміжного обладнання для спортивних залів, фітнес центрів.

Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500 підібрати і купити за реальною ціною 1 646 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Товары для бадминтона таких торгових марок, як наприклад: Украина в електронному магазині Terra Sport
Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для бадмінтону

Давно хочете зайнятися фігурою? Кронштейн для бадмінтонних ракеток SS00500 допоможе почати легко. В « Товари для бадмінтону » є все, що Вам знадобиться. Товари для бадмінтону обрадує Вас своєю надійністю. Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver , Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver і Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver від кращих світових постачальників 102 Ви зможете знайти в нашій лінійці Товари для бадмінтону . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Товари для бадмінтону . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн