Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак)

КОД ТОВАРУ: 220670
  • Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак)
Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак)
Кількість: 16 штук. В одній порції (30 г): Моногидрат креатину 5000 міліграм, Глютамин 3000 міліграм, Таурин 1000 міліграм, Аргінін 1000 міліграм. Форма випуску: пакети з порошком. Особливості: Анаболическое дію нарощування м'язової маси. Безпека компонентів. Збільшення витривалості, сили на тренуваннях.
Scitec Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
559 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 75 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
PZ-249
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак) - речовина, яка допоможе зробити тренування ефективніше. Препарат випускається у вигляді водорозчинних таблеток, їх легко дозувати і приймати. Добавка в собі містить креатин, який відповідає за наростання м'язової маси, таурин, глютамін і аргінін - амінокислоти, що збільшують приплив енергії, що підвищують активність під час тренування. Речовина добре засвоюється організмом, компоненти гіпоалергенні.

особливості:

·          Анаболізму нарощування м'язової маси;

·          Безпека компонентів;

·          Збільшення витривалості, сили на тренуваннях.

Характеристики:

  Кількість: 16 штук;

  В одній порції (30 г): Моногидрат креатину 5000 міліграм, Глютамин 3000 міліграм, Таурин 1000 міліграм, Аргінін 1000 міліграм;

  Форма випуску: пакети з порошком.

Виробник: Scitec Nutrition (США).

Велика корпорація, яка не один рік займається розробкою спортивного харчування. У них широкий асортимент продукції під будь-який запит клієнта. Товари перевіряються регулярно асоціаціями спортсменів і з точки зору гігієни харчування. Всі компоненти ефективні і якісні. Дозування препарату потрібно підбирати спільно з тренером або лікарем.


Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак) купити за вигідною ціною 559 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Креатин таких виробників, як наприклад: Scitec Nutrition в магазині terrasport.ua
Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин Scitec Nutrition Trans-fx (16 пак) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин BioTech 100% Creatine Monohydrate 500 г , Креатин BioTech 100% Creatine Monohydrate 500 г і Креатин BioTech 100% Creatine Monohydrate 500 г від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн