Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)

КОД ТОВАРА: 539808
  • Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)
  • Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) - Фото №2
Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)
Нарощування маси/виробництво енергії Чистий порошок Живлення м'язів Приріст сухої маси м'язів Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени Дієтична добавка Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org Не містить стероїдів Веганський продукт Кошерний продукт Без ГМО Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP) Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину полягає в тому, щоб служити попередником аденозинтрифосфату (АТФ), форми хімічної енергії, яка використовується всіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження показали, що добавки креатину можуть допомогти зберегти існуючу м’язову тканину, підтримувати ріст і розвиток м’язової маси, а також сприяти оптимальній продуктивності під час коротких періодів інтенсивних вправ. Креатин моногідрат NOW не містить добавок і консервантів. Рекомендації із застосування Змішайте 1 1/2 чайної ложки з фруктовим соком або іншою підсолодженою рідиною 3-4 рази на день до і після тренування протягом перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Для постійного використання понад 28 днів використовуйте одну порцію щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини. Інші інгредієнти Відсутні. Для виготовлення цього продукту не використовуються, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Now Foods
КУПИТЬ
ЦЕНА:
562 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 75 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Креатин
АРТИКУЛ
2022-10-2393
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Нарощування маси/виробництво енергії
Чистий порошок
Живлення м'язів
Приріст сухої маси м'язів
Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени
Дієтична добавка
Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org
Не містить стероїдів
Веганський продукт
Кошерний продукт
Без ГМО
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину полягає в тому, щоб служити попередником аденозинтрифосфату (АТФ), форми хімічної енергії, яка використовується всіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження показали, що добавки креатину можуть допомогти зберегти існуючу м’язову тканину, підтримувати ріст і розвиток м’язової маси, а також сприяти оптимальній продуктивності під час коротких періодів інтенсивних вправ. Креатин моногідрат NOW не містить добавок і консервантів.

Рекомендації із застосування
Змішайте 1 1/2 чайної ложки з фруктовим соком або іншою підсолодженою рідиною 3-4 рази на день до і після тренування протягом перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Для постійного використання понад 28 днів використовуйте одну порцію щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини.

Інші інгредієнти
Відсутні.

Для виготовлення цього продукту не використовуються, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.


Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) купить по выгодной цене 562 грн в онлайн каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Подбирайте Спортивные сумки в ассортименте, Спортивные сумки синего цвета с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других областях страны. Также вы можете найти Креатин таких торговых марок, как например: Now Foods в онлайн каталоге Терра Спорт
Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Креатин

Давно мечтаете заняться спортом? Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) будет Вашим первым шагом. В « Креатин » есть все, что необходимо спортсмену. Креатин удивит Вас своим качеством. Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) , Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) и Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) от знаменитых мировых производителей 494 Вы найдете в нашем разделе Креатин . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Креатин . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • Нужно купить матрас для моря или тренажер эллиптический? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цены на волейбольные мячи или складной стол для пикника в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Когда ищете лодочные моторы электро, либо кии, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн