Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)

КОД ТОВАРУ: 539808
  • Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)
  • Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) - Фото №2
Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)
Нарощування маси/виробництво енергії Чистий порошок Живлення м'язів Приріст сухої маси м'язів Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени Дієтична добавка Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org Не містить стероїдів Веганський продукт Кошерний продукт Без ГМО Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP) Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину полягає в тому, щоб служити попередником аденозинтрифосфату (АТФ), форми хімічної енергії, яка використовується всіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження показали, що добавки креатину можуть допомогти зберегти існуючу м’язову тканину, підтримувати ріст і розвиток м’язової маси, а також сприяти оптимальній продуктивності під час коротких періодів інтенсивних вправ. Креатин моногідрат NOW не містить добавок і консервантів. Рекомендації із застосування Змішайте 1 1/2 чайної ложки з фруктовим соком або іншою підсолодженою рідиною 3-4 рази на день до і після тренування протягом перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Для постійного використання понад 28 днів використовуйте одну порцію щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини. Інші інгредієнти Відсутні. Для виготовлення цього продукту не використовуються, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Now Foods
КУПИТИ
ЦІНА:
634 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Креатин
АРТИКУЛ
2022-10-2393
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нарощування маси/виробництво енергії
Чистий порошок
Живлення м'язів
Приріст сухої маси м'язів
Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени
Дієтична добавка
Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org
Не містить стероїдів
Веганський продукт
Кошерний продукт
Без ГМО
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину полягає в тому, щоб служити попередником аденозинтрифосфату (АТФ), форми хімічної енергії, яка використовується всіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження показали, що добавки креатину можуть допомогти зберегти існуючу м’язову тканину, підтримувати ріст і розвиток м’язової маси, а також сприяти оптимальній продуктивності під час коротких періодів інтенсивних вправ. Креатин моногідрат NOW не містить добавок і консервантів.

Рекомендації із застосування
Змішайте 1 1/2 чайної ложки з фруктовим соком або іншою підсолодженою рідиною 3-4 рази на день до і після тренування протягом перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Для постійного використання понад 28 днів використовуйте одну порцію щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини.

Інші інгредієнти
Відсутні.

Для виготовлення цього продукту не використовуються, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.


Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) купити за вигідною ціною 634 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Креатин таких торгових марок, як наприклад: Now Foods в онлайн каталозі Терра Спорт
Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин Now Foods Creatine Powder, 8 oz (2022-10-2393) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) , Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) і Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн