Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг)

КОД ТОВАРУ: 106716
  • Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг)
Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг)
Тип харчової добавки: креатин. Вага: 1,36 кг. 1 порція: 49 г (1 совок). Кількість порцій: 28. Калорійність 1 порції: 180 Ккал. Всього вуглеводів: 38 г. Цукор: 15 м Вітамін С: 125 мг. Вітамін В6: 5,25 мг. Вітамін В12: 0,2 мкг. Кальцій: 45 мг. Магній: 32,5 мг. Натрій: 35 мг. Калій: 24,8мг. Матриця підвищення рота сили і м'язів: Креатин моногідрат: 3,5 м Креатин HCL: 1,5 м Амино матриця волюмізациї м'язових клітин: Таурин: 1 м L-аланін: 50С мг. Смак харчової добавки: фруктовий пунш; виноград; кавун; Чорна смородина; лимонад.
MuscleTech
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
765 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 102 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Кавун, Виноград, Лимонад, Фруктовий пунш, Чорна смородина
Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
631656703184-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг) забезпечує 7г HPLC сертифікованого моногідрату креатину і 3г креатину HCL, які сприяють значному зменшенню часу відновлення м'язів, посилюють працездатність м'язів і сприяють розвитку рельєфної мускулатури. Завдяки багаторівневої комбінації вуглеводів в своїй формулі, препарат ефективно транспортує креатин в м'язи і сприяє швидкому поповненню запасів глікогену. Препарат містить такі амінокислоти як L-лейцин, L-валін і L-ізолейцин в співвідношенні 2: 1: 1, а також таурин і аланін. Ці амінокислоти у вільній формі є одними з найбільш поширених в м'язах і ключовими для процесу клітинної волюмізациї. У ньому також міститься 200 мг альфа-ліпоєвої кислоти (ALA). Дослідження доводить, що ALA покращує поглинання креатину і глюкози м'язовими клітинами за допомогою спеціальних транспортерів.
Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг) включає до свого складу тільки клінічно дозовані основні інгредієнти, які випробувані більш, ніж в 30 дослідженнях, проведених протягом декількох десятиліть. Спосіб прийому: слід приймати по 1 совку з 180 мл води щодня під час тренування. В ті дні, коли тренування відсутні, приймайте препарат вранці, після сну. Для поліпшення результатів приймайте по 2 совка з 360 мл води під час тренування. У дні, коли тренувань немає, приймайте вранці, відразу ж після сну. Перед застосуванням рекомендується уважно вивчити етикетку і слідувати зазначеним на ній інструкцій.

Особливості креатину:
- стимулює більш активне відновлення м'язів;
- підсилює працездатність м'язів;
- сприяє розвитку рельєфної мускулатури;
- включає до свого складу клінічно дозовані інгредієнти;
- збільшувати дозу препарату слід поступово;
- перед вживанням слід уважно вивчити інструкцію.

Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг) - забезпечить чудову мускулатуру!

Характеристики:
Тип харчової добавки: креатин.
Вага: 1,36 кг.
1 порція: 49 г (1 совок).
Кількість порцій: 28.
Калорійність 1 порції: 180 Ккал.
Всього вуглеводів: 38 м
Цукор: 15 м
Вітамін С: 125 мг.
Вітамін В6: 5,25 мг.
Вітамін В12: 0,2 мкг.
Кальцій: 45 мг.
Магній: 32,5 мг.
Натрій: 35 мг.
Калій: 24,8мг.
Матриця підвищення рота сили і м'язів:
Креатин моногідрат: 3,5 м
Креатин HCL: 1,5 м
Аміно матриця волюмізациї м'язових клітин:
Таурин: 1 м
L-аланін: 50С мг.
Смак харчової добавки: фруктовий пунш; виноград; кавун; Чорна смородина; лимонад.

Виробник: MuscleTech (США).

MuscleTech - лідер з продажу високоякісних продуктів спортивного харчування. Компанія займається регулярними дослідженнями і удосконаленням своєї продукції, залучає вчених для розробки нових товарів. Всі дослідження базуються на використанні новітньої техніки. Варто також відзначити, що продукція, перш, ніж опинитися на ринку, проходить всі рівні сертифікації і перевірок. Продукція компанії затребувана багатьма всесвітньо відомими атлетами, серед яких Джей Катлер, Густаво Баделл і Декстер Джексон.


Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг) купити за вигідною ціною 765 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Креатин таких торгових марок, як наприклад: MuscleTech в електронному каталозі Терраспорт
Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин MuscleTech CellTech Performance Series (1,36 кг) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Power Pro 500 г - виноград , Креатин Power Pro 500 г - виноград і Креатин Power Pro 500 г - виноград від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн