Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926)

КОД ТОВАРУ: 538996
  • Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926)
  • Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926) - Фото №2
Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926)
Нарощування маси/виробництво енергії Живлення м'язів Приріст сухої маси м'язів Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени Дієтична добавка Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org Не містить стероїдів Веганський продукт Кошерний продукт Без ГМО Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP) Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину у тому, щоб бути попередником аденозинтрифосфата (АТФ), форми хімічної енергії, використовуваної усіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження довели, що прийом добавок з креатином може допомогти підтримувати здоров'я м'язової тканини, підтримувати ріст і розвиток м'язової маси та сприяти оптимальній продуктивності під час коротких інтенсивних вправ. Моногідрат креатину компанії NOW® не містить добавок чи консервантів. Рекомендації із застосування Змішайте 6 капсул з фруктовим соком або іншим солодким напоєм, вживайте 3–4 рази на день перед тренуванням або після нього впродовж перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 6 капсул 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Після 28 днів використання продовжуйте приймати одну порцію (6 капсул) щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини. Інші інгредієнти Гіпромелоза (целюлозна капсула) і стеаринова кислота (рослинного походження). Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Now Foods
КУПИТИ
ЦІНА:
1 570 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 210 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
2022-10-2926
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нарощування маси/виробництво енергії
Живлення м'язів
Приріст сухої маси м'язів
Informed-Sport.Com — нам довіряють спортсмени
Дієтична добавка
Сертифікат Trusted by Sport — Informed-Choice.Org
Не містить стероїдів
Веганський продукт
Кошерний продукт
Без ГМО
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину у тому, щоб бути попередником аденозинтрифосфата (АТФ), форми хімічної енергії, використовуваної усіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження довели, що прийом добавок з креатином може допомогти підтримувати здоров'я м'язової тканини, підтримувати ріст і розвиток м'язової маси та сприяти оптимальній продуктивності під час коротких інтенсивних вправ. Моногідрат креатину компанії NOW® не містить добавок чи консервантів.

Рекомендації із застосування
Змішайте 6 капсул з фруктовим соком або іншим солодким напоєм, вживайте 3–4 рази на день перед тренуванням або після нього впродовж перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 6 капсул 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Після 28 днів використання продовжуйте приймати одну порцію (6 капсул) щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини.

Інші інгредієнти
Гіпромелоза (целюлозна капсула) і стеаринова кислота (рослинного походження).

Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.


Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926) купити за вигідною ціною 1 570 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Креатин таких торгових марок, як наприклад: Now Foods в електронному каталозі Терраспорт
Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926) Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин Now Foods Kre-Alkalyn(R) Creatine 750 мг, 240 caps (2022-10-2926) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Power Pro 500 г - виноград , Креатин Power Pro 500 г - виноград і Креатин Power Pro 500 г - виноград від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн