Креатин MusclePharm Creatine (300 г)

КОД ТОВАРУ: 106585
  • Креатин MusclePharm Creatine (300 г)
Креатин MusclePharm Creatine (300 г)
Вага: 300г. Форма: порошковий. Кількість порцій: 60. Особливості: добре засвоюється організмом, містить 5 форм креатину.
Muscle Pharm
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
377 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
736211053770
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин MusclePharm Creatine (300 г) - найкраща харчова добавка для людей, інтенсивно займаються силовими видами спорту і хочуть в найкоротші терміни наростити м'язову масу. Неодмінно якісний продукт, який виробляє американська компанія MusclePharm. Ідеальна добавка для спортсменів, адже вона збільшує витривалість, силу і міць м'язів. Для максимального ефекту, MusclePharm містить п'ять різних форм креатину, які мають різну швидкість засвоєння.

особливості:

  • добре засвоюється організмом;
  • містить 5 форм креатину;
  • не потрібен завантажувальний період.

Креатин MusclePharm Creatine (300 г) - добавка №1 для спортсменів будь-якого виду спорту!

склад:

  1. Creapure - моногідрат. Найчистіша форма креатину, яка служить в якості резерву для АТФ (аденозинтрифосфату) і збільшує продуктивність під час фізичних навантажень.

  2. Креатин AAB - антикатаболическое речовина, яке мінімізує втрату м'язового білка.

  3. Дікреатін малат - білий несмачний порошок, який представляє собою суміш креатину і яблучної кислоти. Організмом він сприймається як моногідрат. Яблучна ж кислота збільшує витривалість.

  4. Креатин нітрат (CreNitrate) - покращує кровопостачання м'язів і сприяє їх відновленню.

  5. Креатин магній-хелат - покращує засвоєння креатину і його транспортування в м'язові тканини, тим самим мінімізує втрати речовини.

Спосіб застосування:
Утримання однієї порції (5 м) змішати з водою, соком або іншим улюбленим напоєм. Вжити відразу після приготування. Для кращого ефекту рекомендується випивати 8-10 склянок води щодня.

Характеристики:
Вага:
300 г;
Форма: порошковий;
Склад: креатин моногідрат, Creatine AAB, дікреатін малат, креатин нітрат, Con-Cret креатин HCl (100% концентрований креатин);
Кількість порцій: 60.

Виробник: MusclePharm (США).
Зареєстрована компанія, продукція якої відповідає міжнародним стандартам. Мета MusclePharm, сертифікованого виробника спортивного харчування, перш за все, створити продукт, який повністю засвоюється м'язовою тканиною.


Креатин MusclePharm Creatine (300 г) купити за вигідною ціною 377 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Креатин таких торгових марок, як наприклад: Muscle Pharm в інтернет-магазині Терраспорт
Креатин MusclePharm Creatine (300 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин MusclePharm Creatine (300 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин MusclePharm Creatine (300 г) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин BioTech Crea Flash 300 г , Креатин BioTech Crea Flash 300 г і Креатин BioTech Crea Flash 300 г від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн