Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г)

КОД ТОВАРУ: 106418
  • Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г)
Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г)
Тип харчової добавки: креатин. Загальна вага: 250 г. 1 порція: 4 г (1 плоска мірна ложка). Добова доза: 1 порція. Склад в одній порції: трікреатін малат: 4000 мг. Креатин: 3000 мг. Вітамін B6: 0,3 мг.
FitMax
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
240 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
5907776170843
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г) містить дієвий анаболічний стимулятор трікреатін малат, надпотужна дозування якого сприяє поліпшенню силових характеристик спортсмена, а також сприяє стимуляції росту додаткових м'язових волокон. Результати проведених досліджень свідчать про ефективний вплив добавки на фізичні характеристики спортсмена, допомагаючи йому швидко приводити м'язову тканину в тонус і пригнічуючи негативний вплив молочної кислоти на силові можливості мускулатури. Кожна порція добавки включає три різних за структурою молекули креатину з додаванням молекули яблучної кислоти. Саме це сполучення забезпечує покращене засвоєння креатину і активно сприяє результативності важких анаеробних і аеробних тренувань. Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г) забезпечить помітний ефект вже після прийому першої порції. Допомагає зберегти одночасно силу і витривалість. Нормалізує обмін речовин, стимулює поліпшення м'язової гідратації і активізує енергетичну підтримку тіла. Спосіб застосування: 1 порцію (4 г порошку - 1 плоска мірна ложка, що знаходиться всередині упаковки) розчинити в 200 мл води і пити 1 раз в день. Не рекомендується перевищувати дозування.

Особливості добавки:
- для поліпшення показників сили і витривалості;
- швидко призводить м'язову тканину в тонус;
- стимулює зростання м'язових волокон;
- пригнічує негативний вплив молочної кислоти;
- ефект спостерігається після 1 прийому креатину;
- нормалізує обмін речовин;
- проведена у вигляді порошку;
- наявність зручної мірної ложечки всередині упаковки;
- не рекомендується вживати особам, які не досягли 18 років.

Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г) - допомагає зберегти одночасно силу і витривалість!

Характеристики:
Тип харчової добавки: креатин;
Загальна вага: 250 г;
1 порція: 4 г (1 плоска мірна ложка);
Добова доза: 1 порція;
Склад в одній порції:
Трікреатін малат: 4000 мг;
Креатин: 3000 мг;
Вітамін B6: 0,3 мг.

Виробник: FitMax (Польща).
FitMax - відомий польський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових, креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Практично все спортивне харчування FitMax є хітом продажів, що викликано його чудовою якістю і невисокою вартістю.


Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г) купити за вигідною ціною 240 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Креатин таких торгових марок, як наприклад: FitMax в онлайн каталозі Терра Спорт
Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно мрієте зайнятися спортом? Креатин FitMax Base Tri Creatine Malate (250 г) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) , Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) і Креатин Universal Nutrition Creatine Chews (144 таблетки) від знаменитих світових виробників 494 Ви знайдете в нашому розділі Креатин . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн