Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г)

КОД ТОВАРУ: 106684
  • Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г)
Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г)
Тип харчової добавки: кретин молекулярно модифікований (Iron CRE3). Кількість порцій в упаковці: 7. Вага: 30 г. Калорійність 1 порції (4,1 г): 5 Ккал. Вуглеводи: 1 м Вітамін С (аскорбінова кислота): 500 мг. Вітамін Е (суміш токоферолів): 500 мкг. Кальцій: 18 мг. Креатин нітрат: 1000 мг. Матриця HydraFuel: 800 мг. Таурин, кокосова вода (cocos nucifera) (порошок), L-глютамин. Інші інгредієнти: натуральні і штучні ароматизатори, лимонна кислота, буряковий сік (барвник) (порошок), сукралоза, ацесульфам калію.
Arnold Series
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
75 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
Фруктовий пунш
Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
736211991911
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г) відомий під назвою "супер креатин" - перший в світі молекулярно-модифікований креатин, набагато більш потужний по силі впливу, ніж "звичайний". Призначений для спортсменів, що зазнають дуже сильні навантаження. Сприяє відчутного притоку енергії і відновлення сил після виснажливих тренувань. Стимулює ріст м'язових волокон. Дуже швидко засвоюється організмом.
Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г) - результат з'єднання азотної кислоти і креатину, завдяки чому надходження в м'язи креатину та інших поживних речовин стає більш ефективним і приводить до збільшення сили і росту м'язової маси. Кількість порцій в упаковці: 30. Спосіб прийому: змішати одну мірну ложку з 180-240 мл води і прийняти за 30 хвилин до тренування. Можна приймати натщесерце або під час їжі.

Особливості креатину:
- молекулярно модифікований креатин;
- збільшує кількість внутрішньом'язового креатину;
- стимулює ріст м'язів;
- забезпечує тривалий тонус м'язів;
- сприяє притоку енергії / відновленню сил;
- кількість порцій в упаковці: 30.

Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г) - для інтенсивних і тривалих тренувань!

Характеристики:
Тип харчової добавки: кретин молекулярно модифікований (Iron CRE3).
Кількість порцій в упаковці: 7.
Вага: 30 г.
Калорійність 1 порції (4,1 г): 5 Ккал.
Вуглеводи: 1 м
Вітамін С (аскорбінова кислота): 500 мг.
Вітамін Е (суміш токоферолів): 500 мкг.
Кальцій: 18 мг.
Креатин нітрат: 1000 мг.
Матриця HydraFuel: 800 мг. Таурин, кокосова вода (cocos nucifera) (порошок), L-глютамин.
Інші інгредієнти: натуральні і штучні ароматизатори, лимонна кислота, буряковий сік (барвник) (порошок), сукралоза, ацесульфам калію.

Виробник: Arnold Schwarzenegger Series (США).

Arnold Schwarzenegger Series - американський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових і креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Спортивне харчування Arnold Series добре відомо споживачам в усьому світі своєю високою якістю і ефективністю.



Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г) купити по які завищеною вартістю 75 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Креатин таких брендів, як наприклад: Arnold Series в каталозі Терра Спорт
Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно планували зайнятися фігурою? Креатин Arnold Series Iron CRE3 (30 г) буде Вашим першим кроком. В « Креатин » знайдеться все, що Вам знадобиться. Креатин здивує Вас своєю якістю. Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) , Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) і Креатин Nutrend Compress Creaport (1,2 кг) від знаменитих світових виробників 494 Ви зможете побачити в нашій категорії Креатин . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Креатин . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн