Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple)

КОД ТОВАРУ: 245879
  • Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple)
  • Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) - Фото №2
Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple)
Тип: килимок для йоги; Матеріал: TPE; Довжина: 183 см; Ширина: 61 см; Товщина: 6 мм; Вага: 1 кг; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
  • Коврик для йоги (йога-мат) Power System Fitness - зеленый, 6 мм (PS-4056_Green)
  • Коврик для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фиолетовый, 6 мм (PS-4056_Purple)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 300 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 174 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Довжина 
183 см
Ширина 
61 см
Матеріал 
TPE
Товщина 
6 мм
Форма випуску 
Без отворів
АРТИКУЛ
PS-4056_Purple
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) від чеського виробника, є висококласним гімнастичним матом. Він професійний і підходить для більшості видів фітнесу та йоги. Ця модель відрізняється не тільки своїм стильним дизайнерським зовнішнім виглядом, але і відмінними характеристиками. Мат виконаний зі спеціального м'якого матеріалу, який здатний зберігати первісний вигляд досить тривалий час і не ковзати навіть при інтенсивному потовиділенні. Йога мат практичний і зручний у використанні, а також легко згортається, полегшуючи зберігання і транспортування.


особливості:

  • покращує тонус м'язів, стійкість і поставу;
  • ідеальний для занять пілатесом і фітнесом;
  • легко чиститься після використання;
  • не слизька поверхня;
  • приємні на дотик.


характеристики:
Тип: килимок для йоги;
Матеріал: TPE;
Довжина: 183 см;
Ширина: 61 см;
Товщина: 6 мм;
Вага: 1 кг.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 300 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Коврики для йоги таких торгових марок, як наприклад: Power System в онлайн каталозі Терра Спорт
Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для йоги

Давно планували зайнятися фігурою? Килимок для йоги (йога-мат) Power System Fitness - фіолетовий, 6 мм (PS-4056_Purple) допоможе на шляху до мети. В « Килимки для йоги » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для йоги обрадує Вас високою якістю. Килимок (мат) для йоги та фітнесу 4Fizjo Tpe (4FJ0142) - зелений, 183х61х0.6см , Килимок (мат) для йоги та фітнесу 4Fizjo Tpe (4FJ0142) - зелений, 183х61х0.6см і Килимок (мат) для йоги та фітнесу 4Fizjo Tpe (4FJ0142) - зелений, 183х61х0.6см від топових світових брендів 2739 Ви зможете побачити в нашій лінійці Килимки для йоги . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Килимки для йоги . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн