Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха

КОД ТОВАРУ: 130131
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха
Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха
Матеріал: ковролін, пластик; Навантаження на килимок: 100 кг; Довжина: 143 см; Ширина: 50 см; Особливості: цікава   форма і забарвлення; позитивний вплив на весь організм; незначний розмір.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
380 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
MS-1265-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок Onhillsport ортопедичний Черепаха - турбота про здоров'я дитини - це найголовніше для батьків. Але ось як зробити цей процес цікавим і корисним? Завдяки ортопедичному килимку з камінням можна впливати на опорно-рухову систему і весь організм в цілому, заспокоюючи нервову систему малюка, покращуючи кровообіг, запобігаючи плоскостопість у веселому ігровому процесі. А цікавий малюнок з дельфіном додасть інтересу малюкові.

 

особливості:

- Цікава форма і забарвлення;

- Позитивний вплив на весь організм;

- Незначний розмір.

 

Характеристики:

Матеріал: ковролін, пластик;

Навантаження на килимок: 100 кг;

Довжина: 143 см;

Ширина: 50 см;

 

Виробник: Onhillsport

За недовгий час роботи, компанія Onhillsport показала себе, як сильний гравець на ринку спортивних товарів. Головною особливістю бренду є постійний рух вперед, проходження світовим тенденціям і виготовлення лише дійсно потрібного інвентарю.


Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха вибрати за доступною вартості 380 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Ортопедические коврики таких брендів, як наприклад: Onhillsport в каталозі магазина Terrasport
Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ортопедичні килимки

Давно хотіли зайнятися спортом? Килимок ортопедичний Onhillsport Черепаха - це Ваш перший крок. В « Ортопедичні килимки » є все, що знадобиться спортсмену. Ортопедичні килимки здивує Вас своєю оригінальністю. Килимок масажний Onhillsport Пазли MS-1209-2 6 шт , Килимок масажний Onhillsport Пазли MS-1209-2 6 шт і Килимок масажний Onhillsport Пазли MS-1209-2 6 шт від кращих світових виробників 6985 Ви можете знайти в нашій категорії Ортопедичні килимки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ортопедичні килимки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн