Килимок акупунктурний Stamm

КОД ТОВАРУ: 23057
  • Килимок акупунктурний Stamm
Килимок акупунктурний Stamm
Килимок акупунктурний нормалізує роботу серцево-судинної системи і знімає напругу м'язів спини, якщо Ви довгий час знаходитеся за комп'ютером або маєте підвищене фізичне навантаження. Усередині килимка - м'яка прокладка для зручності користування.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
275 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
73652
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок акупунктурний Stamm нормалізує роботу серцево-судинної системи і знімає напругу м'язів спини, якщо Ви довгий час знаходитеся за комп'ютером або маєте підвищене фізичне навантаження. Усередині килимка - м'яка прокладка для зручності користування.
Килимок акупунктурний Stamm допоможе Вам розслабитися і відпочити після важкого робочого дня. Ваші м'язи також потребують розслабленні і відновленні, тому, використовуючи такий килимок, Ви допомагаєте їм отримати необхідну релаксацію. Килимок компенсує Вам відсутність фізичних навантажень в результаті довгого сидіння за комп'ютером або тривалої подорожі.

Килимок акупунктурний Stamm - для повноцінного відпочинку і м'язового розслаблення.

Характеристики:
Колір: фіолетовий.

Виробник: Stamm.


Килимок акупунктурний Stamm купити за вигідною ціною 275 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ортопедические коврики таких торгових марок, як наприклад: Другие в онлайн магазині Терра Спорт
Килимок акупунктурний Stamm

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок акупунктурний Stamm"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ортопедичні килимки

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок акупунктурний Stamm буде Вашим першим кроком. В « Ортопедичні килимки » є все, що необхідно спортсмену. Ортопедичні килимки здивує Вас своєю якістю. Килимок масажний Пазли Мікс (OL1173949452), 8 елементів , Килимок масажний Пазли Мікс (OL1173949452), 8 елементів і Килимок масажний Пазли Мікс (OL1173949452), 8 елементів від знаменитих світових виробників 6985 Ви знайдете в нашому розділі Ортопедичні килимки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ортопедичні килимки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн