Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм

КОД ТОВАРУ: 76945
  • Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм
  • Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм - Фото №2
  • Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм - Фото №3
Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм
Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus виготовлений з щільного спіненого матеріалу, який піддається антибактеріальній обробці і стійкий до пошкоджень. Килимок складається з чотирьох частин і легко складається. Складаний килимок для йоги і аеробіки Sveltus має ручки, для зручності транспортування в складеному стані. Він дуже легкий і займає мінімум місця. Килимок виготовлений зі спіненого поліетилену, легко миється, практичний в експлуатації.
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
512 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Довжина 
140 см
Ширина 
60 см
Матеріал 
Пінополіетилен
Товщина 
10 мм
Форма випуску 
З отворами
АРТИКУЛ
1325
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus виготовлений з щільного спіненого матеріалу, який піддається антибактеріальній обробці і стійкий до пошкоджень. Килимок складається з чотирьох частин і легко складається.

Складаний килимок для йоги і аеробіки Sveltus має ручки, для зручності транспортування в складеному стані. Він дуже легкий і займає мінімум місця. Килимок виготовлений зі спіненого поліетилену, легко миється, практичний в експлуатації.

Характеристики:
Матеріал:
пінополіетилен, поліефірна тканина.
Розміри (в розкладеному стані): 140х60 см.
Товщина: 1 см.
Розміри (в складеному стані): 41х60 см.
Вага: 340 гр.
Колір: синій.

Виробник: Sveltus (Франція).
Французька компанія Sveltus вже 20 років на європейському ринку фітнес обладнання. Як розробник і виробник товарів для фітнесу, Sveltus щорічно випускає інноваційні продукти, що не мають аналогів. Сьогодні товари для фітнесу Sveltus з успіхом продаються по всьому світу, включаючи найбільші роздрібні мережі Carrefour (друга за величиною в світі після Wal-Mart), Decathlon (спеціалізована торговельна мережа спортивних товарів) і Intersport (найбільша спортивна мережа в світі: більше 4800 магазинів) .


Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм купити за вигідною ціною 512 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Коврики для йоги таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в інтернет-магазині Терраспорт
Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм - Фото №2 Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для йоги

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок складаний для йоги і аеробіки Sveltus 10 мм буде Вашим першим кроком. В « Килимки для йоги » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для йоги здивує Вас своєю якістю. Килимок для йоги (йога-мат) MS 0205-1 3 мм (синій) , Килимок для йоги (йога-мат) MS 0205-1 3 мм (синій) і Килимок для йоги (йога-мат) MS 0205-1 3 мм (синій) від знаменитих світових виробників 2739 Ви знайдете в нашому розділі Килимки для йоги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Килимки для йоги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн