Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки"

КОД ТОВАРУ: 154173
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки"
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" - Фото №2
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" - Фото №3
Конструктор Engino Inventor 12 в 1
Тип: конструктор. Пол: для хлопчиків. Вік: від шести років. Матеріал: пластик. Кількість деталей: 120. Вага: 0,461 кг. Упаковка: 31х23х5,5 см. Особливості конструктора: тривимірний; функціональний; для хлопчиків; можливість створення дванадцяти повітряних транспортних засобів; складається з багатогранних стрижнів і роз'ємів; телескопічні стрижні; високоякісний пластик; міцні, безпечні матеріали; розвиває просторове, образне мислення, логіку, пам'ять, увагу, моторику, координацію.
Engino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
595 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Конструктор
АРТИКУЛ
1233
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" 1 233 пропонує дитині зібрати велику кількість моделей літальних апаратів в тому числі аероплана, вертольота та ін. В комплект входить інструкція з детальним описом двох повітряних транспортних засобів, інші десять можна знайти на сайті компанії виробника. Унікальний, запатентований дизайн деталей дозволяє одночасно з'єднувати до шести елементів. Завдяки даному тривимірному конструктору дитина зможе створити дванадцять унікальних моделей з реалістичним зовнішнім виглядом.

Особливості конструктора:

- тривимірний;

- функціональний;

- для хлопчиків;

- можливість створення дванадцяти повітряних транспортних засобів;

- складається з багатогранних стрижнів і роз'ємів;

- телескопічні стрижні;

- високоякісний пластик;

- міцні, безпечні матеріали;

- розвиває просторове, образне мислення, логіку, пам'ять, увагу, моторику, координацію.

Характеристики:

Тип: конструктор;

Пол: для хлопчиків;

Вік: від шести років;

Матеріал: пластик;

Кількість деталей: 120;

Вага: 0,461 кг;

Упаковка: 31х23х5,5 см.

Виробник: Engino (Кіпр).

Бренд є виробником сучасних, і функціональних конструкторів для хлопчиків і дівчаток. Всі створювані дітьми моделі мають реалістичний зовнішній вигляд. Техніка або архітектурні споруди є тривимірними, деталі виконані в запатентованому дизайні, виготовляються з високотехнологічних, міцних і безпечних матеріалів.


Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" купити по реально виправданою вартості 595 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Пластиковые конструкторы таких брендів, як наприклад: Engino в інтернет каталозі Терраспорт
Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" - Фото №2 Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пластикові конструктори

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Літаки" допоможе досягти мети. В « Пластикові конструктори » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Пластикові конструктори порадує Вас високою якістю. Конструктор Ecoiffier "Палац принцеси" 003088 , Конструктор Ecoiffier "Палац принцеси" 003088 і Конструктор Ecoiffier "Палац принцеси" 003088 від кращих світових брендів 6960 Ви побачите в нашій категорії Пластикові конструктори . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Пластикові конструктори . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн