Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий

КОД ТОВАРУ: 83193
  • Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий
Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий
Вид: компресійний мішок. Матеріал: нейлон. Обсяг, л: 20. Висота, см: 42. Діаметр, см: 25. Вага, кг: 0,085. Додаткові характеристики: 100% водонепроникність, проклеєні шви, система закривання RollProf.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
447 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 60 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
20
Тип
Мішок
АРТИКУЛ
4823081503248
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 - компресійний мішок, зроблений з армованої тканини. Даний мішок повністю водонерпоніцаемий і володіє системою закривання RollProff. DryLite 20 має не тільки міцну і надійну ручку, а й якісний плечовий ремінь.

Матеріал, з якого зроблений компресійний мішок DryLite 20 є зносостійким і посилений вплітанням міцних ниток за сучасною технологією Rip Stop, що дає йому можливість опору на розрив, маючи при цьому легка вага. Водонепроникність сумки состовляет 10000 мм, що не дає воді проникати всередину.

Особливості компресійного мішка:

- водонепроникний;

- шви зварні;

- наявність внутрішньої кишені.

Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 - візьми комфорт з собою!

Характеристики:

Вид: компресійний мішок;

Матеріал: нейлон;

Обсяг: 20 л;

Висота: 42 см;  

Діаметр: 25 см;

Вага: 0,085 кг;

Додаткові характеристики: 100% водонепроникність, проклеєні шви, система закривання RollProf.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий купити по реально виправданою вартості 447 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Компрессионные мешки и сумки таких брендів, як наприклад: Terra Incognita в інтернет каталозі Терраспорт
Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні мішки і сумки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 20 жовтий допоможе досягти мети. В « Компресійні мішки і сумки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Компресійні мішки і сумки порадує Вас високою якістю. Гермомішок-рюкзак Ortlieb Gear-Pack, 40 л (R17153) , Гермомішок-рюкзак Ortlieb Gear-Pack, 40 л (R17153) і Гермомішок-рюкзак Ortlieb Gear-Pack, 40 л (R17153) від кращих світових брендів 4406 Ви побачите в нашій категорії Компресійні мішки і сумки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Компресійні мішки і сумки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн