Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий

КОД ТОВАРУ: 83181
  • Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий
Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий
Вид: компресійний мішок. Матеріал: нейлон. Обсяг, л: 10. Висота, см: 34. Діаметр, см: 20. Вага, кг: 0,060. Додаткові характеристики: 100% водонепроникність, проклеєні шви, система закривання RollProf.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
389 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
10
АРТИКУЛ
4823081503231
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 - компресійний мішок, зроблений з армованої тканини. Даний мішок повністю водонерпоніцаемий і володіє системою закривання RollProff. DryLite 10 має не тільки міцну і надійну ручку, а й якісний плечовий ремінь.

Матеріал, з якого зроблений компресійний мішок DryLite 10 є зносостійким і посилений вплітанням міцних ниток за сучасною технологією Rip Stop, що дає йому можливість опору на розрив, маючи при цьому легка вага. Водонепроникність сумки состовляет 10000 мм, що не дає воді проникати всередину.

Особливості компресійного мішка:

- водонепроникний;

- шви зварні;

- наявність внутрішньої кишені.

Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 - візьми комфорт з собою!

Характеристики:

Вид: компресійний мішок;

Матеріал: нейлон;

Обсяг: 10 л;

Висота: 34 см;

Діаметр: 20 см;

Вага: 0,060 кг;

Додаткові характеристики: 100% водонепроникність, проклеєні шви, система закривання RollProf.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий вибрати за доступною вартості 389 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Компрессионные мешки и сумки таких брендів, як наприклад: Terra Incognita в каталозі магазина Terrasport
Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні мішки і сумки

Давно хотіли зайнятися спортом? Компресійний мішок Terra Incognita DryLite 10 жовтий - це Ваш перший крок. В « Компресійні мішки і сумки » є все, що знадобиться спортсмену. Компресійні мішки і сумки здивує Вас своєю оригінальністю. Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) , Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) і Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) від кращих світових виробників 4406 Ви можете знайти в нашій категорії Компресійні мішки і сумки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Компресійні мішки і сумки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн