Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts

КОД ТОВАРУ: 109083
  • Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts
  • Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts - Фото №2
  • Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts - Фото №3
Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts
Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts створені відповідно до потреб професійних спортсменів. Їх можна використовувати для тренувань в залі, мул на свіжому повітрі.   Потрійні плоскі шви. Технологія PS Dry Max. Технологія PS Thermo Balance. Технологія PS Stretch Fit. Матеріал: нейлон 85%, спандекс 15%. Колір чорний.
Peresvit
КУПИТИ
ЦІНА:
739 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
АРТИКУЛ
PS-Blade
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts створені відповідно до потреб професійних спортсменів. Їх можна використовувати для тренувань в залі, або на свіжому повітрі.   Шорти зроблені з дуже широким і еластичним поясом, він не розтягнеться з часом, не буде натирати шкіру або залишати неприємні сліди. Технологія PS Dry Max забезпечує відведення вологи. Навіть при інтенсивному тренуванні ваше тіло буде чистим і сухим. Також тіло буде виробляти менше молочної кислоти, що дасть м'язам відновлюватися швидше. Легкий і міцний матеріал забезпечить довгий термін експлуатації шорт, він може растягіватся під час напрямках, а значить ви зможете носити їх з повним комфортом. Використана технологія PS Thermo Balance, яка забезпечує регуляцію температури тіла. Пошиття цієї моделі визначає анатомічно правильне положення черепашки. Фіксація Bioflex Cup забезпечує захист паху на найвищому рівні. Черепашку легко зняти і замінити при необхідності.

особливості:

- потрійні плоскі шви;

- технологія PS Dry Max;

- технологія PS Thermo Balance;

- технологія PS Stretch Fit.

Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts - комфорт і безпеку під час тренування!

характеристики:

Тип: захист паху;

Матеріал: нейлон 85%, спандекс 15%;

Колір: чорний.

Виробник: Peresvit (Україна).

Вітчизняна фірма Peresvit займається виробництвом спортивних товарів не перший рік і вже встигла завоювати любов покупців високою якістю товарів і невисокою вартістю. У виробництві використовуються тільки найкращі матеріали, і передові технології, що дозволяє їх продукції конкурувати із зарубіжними аналогами.


Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts купити по реально виправданою вартості 739 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Шорты и брюки таких брендів, як наприклад: Peresvit в інтернет каталозі Терраспорт
Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts - Фото №2 Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шорти і брюки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шорти компресійні Peresvit Blade Compression Shorts допоможе досягти мети. В « Шорти і брюки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Шорти і брюки порадує Вас високою якістю. Шорти для Муай Тай RDX 11318 , Шорти для Муай Тай RDX 11318 і Шорти для Муай Тай RDX 11318 від кращих світових брендів 4410 Ви побачите в нашій категорії Шорти і брюки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Шорти і брюки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн