Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory

КОД ТОВАРУ: 78213
  • Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory
  • Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №2
  • Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №3
  • Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №4
Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory
Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - функціональне нижню білизну, яке прекрасно зберігає тепло, навіть при дуже низьких температурах. Білизна виготовлена з 100% -го поліестеру, що в свою чергу гарантує швидке і надійне виведення вологи на поверхню білизни, завдяки чому ваша шкіра залишається сухою. Розміри: XL, XXL. Сірий колір.
McKinley
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
319 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
XL, XXL
Вид
Комплект
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
16232123
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Товар поставляється в неоригінальною упаковці.

Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - функціональне нижню білизну, яке прекрасно зберігає тепло, навіть при дуже низьких температурах. Білизна виготовлена з 100% -го поліестеру, що в свою чергу гарантує швидке і надійне виведення вологи на поверхню білизни, завдяки чому ваша шкіра залишається сухою.

При використанні комплекту термобілизни чоловічого McKinley Hickory ви зможете насолодитися високим рівнем комфорту, завдяки використовуваної технології регулювання температури DRY PLUS.

Особливості термобілизни:
- прекрасно відводить вологу;
- швидковисихаюче, антибактеріальну волокно;
- максимальне збереження тепла навіть при дуже низьких температурах;
- технологія DRY PLUS.

Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - забезпечує як максимальний комфорт, так і максимальне збереження тепла при низьких температурах!

Комплектація:
- термокофта;
- термобрюкі.

Характеристики:
Матеріал: 100% поліестер.
Рекомендований температурний режим: від -20 до +5 С.
Розміри: XL, XXL.
Колір: сірий.

Виробник: McKinley (Німеччина).
Компанія McKinley, є показником справжньої німецької якості. Компанія пропонує товари, виготовлені з використанням інноваційних технологій і матеріалів.


Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory купити по реально виправданою вартості 319 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: McKinley в інтернет каталозі Терраспорт
Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №2 Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №3 Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Комплект термобілизни чоловічий McKinley Hickory допоможе досягти мети. В « Одяг та взуття для риболовлі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі порадує Вас високою якістю. Плащ дощовик Terra Incognita CapeBag синій , Плащ дощовик Terra Incognita CapeBag синій і Плащ дощовик Terra Incognita CapeBag синій від кращих світових брендів 3300 Ви побачите в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Одяг та взуття для риболовлі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн