Кілочки Tramp Y-образні

КОД ТОВАРУ: 83114
  • Кілочки Tramp Y-образні
Кілочки Tramp Y-образні
Y-образні кілочки Tramp - оптимальний вибір для більшості туристичних наметів. Дюралюміній, який використовується в якості матеріалу виготовлення, забезпечить міцність і стійкість намети і \ або навісу, а їх довжина дозволить міцно закріпити намет.
Tramp
КУПИТИ
ЦІНА:
555 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TRA-065
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Y-образні кілочки Tramp   - оптимальний вибір для більшості туристичних наметів.   Дюралюміній, який використовується в якості матеріалу виготовлення, забезпечить міцність і стійкість намети і \ або навісу, а їх довжина дозволить міцно закріпити намет.

Особливості товару:
- довжина 18 см;
- зроблені з міцного дюраліміній;
- кращий вибір для кріплення навісів в наметах.

Y-образні кілочки Tramp   - з ними відпочинок легше!

Характеристики:
  Тип
товару: кілочки для намету;
  Тип кілочок:
Y-образні;
  Матеріал: дюралюміній (6061);
  Довжина, см: 18;
  Кількість в упаковці, шт .: 10;
  Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Tramp (Росія).

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів.


Кілочки Tramp Y-образні купити по які завищеною вартістю 555 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для палаток и тентов таких брендів, як наприклад: Tramp в каталозі Терра Спорт
Кілочки Tramp Y-образні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кілочки Tramp Y-образні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для наметів і тентів

Давно планували зайнятися фігурою? Кілочки Tramp Y-образні буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для наметів і тентів » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для наметів і тентів здивує Вас своєю якістю. Набір кілочків для намету Mousson peg steel (2000005183263) , Набір кілочків для намету Mousson peg steel (2000005183263) і Набір кілочків для намету Mousson peg steel (2000005183263) від знаменитих світових виробників 4407 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для наметів і тентів . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для наметів і тентів . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн